- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
egyébként a vodafone-nál is bekerült a kínálatba, ott feltöltőkártyásan 46k. (ennyit mondjuk nem ér, akkor már 50k-ért a Huawei Ascend G300, a voda kínálatából sokkal jobb vétel)
-
DS39
nagyúr
válasz
Nietzsche_ #91 üzenetére
kár hogy ARMv6-os proci került bele... ARMv7-essel kb bestbuy lenne a T-nél.
-
Nietzsche_
tag
Gratulálok a hurrogóknak
-
Ezekiel Ston
senior tag
Nos ma nézelődtem kicsit ,és láttam vaterán, hogy hirdetnek első szériás Galaxy mini 2-t...hát nem veszem meg ennyiért még...
-
kenwood
veterán
rovidtavon lehet,h jo otlet egy ilyen cikket kirakni (sok troll comment,porog a forum),de az oldal hitelesseget erosen csokkenti.
nincs epeszu ember,aki elhiszi,h itthon 80 ill. 65k-nak akar csak a kornyeket is meg fogja kozeliteni a keszulek nyitoara. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sz.gabor11 #84 üzenetére
Mobilnak mobil ez is, tehát azért ne túlozzunk..
-
AZTA
tag
Az tény hogy ez drága és fele ennyit nem ér, de ilyeneket ne írjatok már hogy nálunk majd biztos olcsóbb lesz mint németországban vagy angliában.. hát mi pont arról vagyunk híresek hogy olcsó lenne bármi is?
A másik meg hogy mifelénk nem túl jó dolog a Huawei-vel példálózni, mikor gyakorlatilag sehol semmit nem lehet tőlük venni. Az meg hogy a világ másik felén mit és mennyiért adnak nem igazán mérvadó nekünk. Már nem is tudom melyik készülékükre írták itt a mobilaréna-n hogy ez nagyon olcsó lesz a szolgáltatóknál és hogy mekkora best buy lesz nálunk...na az is azóta is jön..igaz hogy már legalább 1 év eltelt azóta
Ja és még a végére annyit hogy ha az apple adhat drágán mindent akkor a samu is, más kérdés hogy nem ilyen hulladékokra gondolok, hanem mondjuk ha egy csúcsmodell sgs3 bejönne 200k-val akkor annyi lenne és kész.
-
kariad
senior tag
kemény árak
-
daniel909
addikt
epic fail.... az árazást nem kéne másolni az epülről!
(bocs)
-
halottkém
csendes tag
Nekem is volt pár Samsung cuccom. Tévékkel nem volt gond, viszont a telefonom (D900i) a garancia lejárta után nem sokkal meghalt.
Van egy ismerősöm, aki a Samsungnál dolgozott pár évig, hozzáteszem, hogy a mérnökökkel. Lebeszélt a Samsung telefonokról. Ez az egyik ok, amiért nem veszek Samsung telefont, a másik meg az árazásAzt hiszem, hogy maradok a Sonynál, eddig jónak tűnnek (ezt lekopogom).
-
halottkém
csendes tag
A Samsung már elszállt magától. Előbb - utóbb pofára esnek
-
decoati
aktív tag
wtf, miből van ez a tamagocsi?
-
törölt tag
samsung, android, mini, ezért vinni fogják, mint a
szutykotcukrot. -
Vigyázzatok, ha sokat szidjuk a samut megint le leszünk kutyázva...
-
G-Guts
aktív tag
Képtelenségnek tartom, hogy ennyit kérjenek érte. Szinte biztos, hogy csökkenteni fogják az árát, legalábbis szerintem. Kizártnak tartom, hogy ennyiért sokan megvennék.
Ha ennek ellenére a Samsung tartja vagy csak minimálisan fogja csökkenti az újonnan érkező közép- és alsókategóriás telefonjaik árát, az mind a többi gyártó - főleg a Huawei - malmára fogja hajtani a vizet. -
=Mentor=
őstag
A Samsung egyre pénzéhesebb, de majd úgy járnak mint a HTC... Ilyen kiélezett versenyben ez megengedhetetlen.
-
Ricardo
titán
válasz
kolesnorbi #56 üzenetére
Ahhoz kicsit több kellene.
-
Apika
addikt
Remélem, hogy nálunk normálisabb árszabást alkalmaznak...
-
blueMerle
veterán
Tehát akkor ez egy Ace/Gio?
Amit a Samsung csinál az alsó- és középkategóriában az egy vicc.
-
porse
őstag
Szerintem azért csinálják mert az elődöket már ismerik, bevált, es most kiadtak ezeket az acemini pluszminusz2-3 telefokat, és majd azt gondoljak az emberek előrelépés hisz ennyibe kerül, közbe meg lósz.. semmi.
-
prolad
addikt
Nem trollkodás,de a samu már árazásban is másolja az almát.
-
borotvahab
csendes tag
Hát ha valakinél egy ilyen telót látok majd, akkor:
-
kolesnorbi
csendes tag
Ezek megőrültek!
.Egy ilyen sz**t el lehet adni ennyiért? Az Xperia U kezdőára lesz 76.000 körül, az pedig mindenben veri (nem kevéssel) ezt a... műanyag valamit.
-
randras
veterán
Ez most komoly?
82k..
-
SShadow
aktív tag
Ennyiért kicsit horror az ár, de ami engem mégjobban zavar hogy hardveresen se a MINI sem pedig az ACE PLUS nem fejlődött igazán.
2012-ben aki versenybe akar maradni a mobilpiacon annak legalább olyan konfigot kell rakni a telefonjaiba ami egy esetlegese ICS frissítést gond nélkül meghajt.Tehát a legolcsóbb kategória képviselőjének jelen esetbe a Mininek is legalább egy 1Ghz-es Scorpiont egy Adreno 205-ös Gpuval meg 512MR RAM-al kellne szerelniük.
Persze aki olcsó telót akar az arra ott van a Huawei,ZTE,stb de én úgy gondolom a Samsung kicsit adhatna magára mert ezzel elveszíti a vásárlóit.
Nekem is volt Minim nagyon szerettem mert iszonyat gyors volt még a gyári GB-vel is, ha engem kérdeznének, hogy megvenném e az új Mini-t biztos azt mondanám nem mert a Hardver gyakorlaitlag semmi előremutatót nem nyújt(
-
MuzikJunkie
aktív tag
Samsung az új Nokia...
De most komolyan. Órákig lehetne sorolni a jobb és olcsóbb telókat, nem csak használtan és akár a Samsungok közül is. Bolondok ezek.
Persze lehet keveset gyártottak, vagy kis véres gyémánt van benne elrejtve és aki megtalálja, annak fizet a Samu egy két hetes wellness hétvégét Hévízen! -
M3oH
addikt
SAmsungnal vkinek elgurult a gyogyszerre, pottyet tularazak az uj telokat. Kivancsian varom, hogy az galaxy S3 kezdoarat. 200ezer vagy tobb?
-
Zyelor
aktív tag
Ez ekte egy Gio. Mi szükség van rá más néven?, 1,5-szeres áron...?
-
Brutális eb
addikt
Az angol 64 is szánalom.
-
gybazsi
senior tag
Ezt most enyhén
túlárazták.
-
Dunbar
senior tag
LOL.
Mondjuk örülök egy kicsit, hátha a WP7-nek több esélye lesz közép és alsó-középkategóriában.
Szvsz. a Huawei és az SE a legjobb idén az androidos gyártók között, a többi csak felső kategóriában normális. -
-
Picike8
aktív tag
OMG!
ennél többet nem tudok mondani. (illetve tudok, de az nem szalonképes.
)
-
NGA
addikt
Na ezekre lesz talán valasz a Nokia lumia 610. Egyáltalán hogy lehet, hogy nem ICS-el jőn? Mintha laptopot vennék win95-el :-D
-
ricsi0307
senior tag
Most azt hiszik, hogy azért, mert ők a samsung akkor akkor ennyit ér egy ilyen szar?Ha így fogják folytatni az árpolitikájukat akkor hamar kifognak esni a kosárból jópár vásárlónál.
-
Angel1981
veterán
Ez kicsit tényleg sok...
-
adrianv
tag
Hülye lesz aki ilyen áron megveszi ezt a sz*rt.
-
DS39
nagyúr
ez hihetetlen. Gio+NFC+4GB=Mini2
65-80k-ért... -
harry3
őstag
Elnézést, de:
-
tjb007
nagyúr
Nem tudom sírjak e vagy nevessek.
Mindegyik ár nevetséges ezért a -jelenlegi SoC körképet figyelembe véve abszolút- fos hardverért cserébe. A reális ára valahol 35000 forint környékén van de aztán lehet, hogy a Samsung felirat ennyit dob rajta. -
zazahoho
őstag
Lehet csak elírás az ára
,más magyarázat nincs ilyen árcédulára
.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát igen, ez már kicsit, mondhatni pofátlan árazás, szó szerint. Ennyi erővel a GT5570 érhetne még 40k körül, ha ez ennyibe fog kerülni..
(#21) rep3at: Hardveresen akkor sem éri meg... Akkor már Ace plus. Bár annak az árcéduláján elvileg ~80k körüli ár van/lesz. Mondjuk ennyi pénzért inkább már Galaxy S. Bár tény, sokan nem ezt fogják nézni..
-
rep3at
őstag
Mondjuk előfizuban 0 Ft-os ajánlatként valami extradrága tarifával 2 év hűséggel bőven kijöhet, aztán veszik mert 0 Ft..
-
kutti
tag
Ezen meg se lepődök, anno az ace a saturnban 90000 ft volt...
-
keIdor
titán
35k-t se nagyon adnék ezért, nevetséges. Ezek a kapzsi kapitalista cégek hihetetlen milyen árat tudnak belőni. Kezd elszállni a Samsung is, akár csak a HTC tette.
-
-Valinas-
senior tag
Szerintem meg fogják venni, és szerintem (sajnos) sikeres telefon lesz így is.
Gáz... -
baluka26
veterán
Ennyiért Optimus Black.
-
mathaus=)
senior tag
Jézus isten xD Ez már tényleg a vicc kategória elég ha megnézzük a 2011es Xperiákat ... ennyi pénzért már Neot árulnak 8megapixeles kamerával meg 1 ghzes procival + ICS is lesz rá... samsung leszállhatna a földre...
Azis durva h kártyásan Live with walkman 36e és kenterbe veri...
-
Ricardo
titán
válasz
sing1ep1ayer #12 üzenetére
Vagy kapta valakitől. Ez esetben a családban van a kakukktojás
-
sing1ep1ayer
őstag
65-80k egy 320x480-as kijelzővel szerelt telóért...
Ez a készülék egy dologra lesz jó, hogy kiszűrjük a barmokat az emberek közül. Akit ilyennel látsz majd szaladgálni, az biztosan nem normális.
-
Nem semmi drága ez igy....
-
Zedz
addikt
82k? lol??? Ennyi pénzért - ha az itthoni viszonyokat nézzük - tud az ember venni egy Desire HD-t függetlenül, és még marad 10k nála.. és akkor melyik a jobb?
-
Ricardo
titán
Mi van mostanában a céggel? Mit szívnak a marketingesek?
-
rep3at
őstag
Nem találok szavakat..
-
rankesz
veterán
Ennyiért top állapotú Galaxy S-t lehet venni, ami egy "kicsit" jobb
-
JR.CSé
senior tag
Ezt nagyon elrontották odafent... Így ennyiért aki megveszi az meg is érdemli....
-
Miért van ekkora negatív differenciájuk a németeknek? Szerintem se ott se Angliában, nem lehet nagy a forgalma ilyen ár mellett. Bár a marketingesek biztos tudják mit csinálnak.
-
Matada2.3
veterán
Amúgy se szeretem a samut de most el vannak szállva
maguktól...
-
forintuser
őstag
Inkább egy használt jobb kategória....
-
hackeeeee
Jómunkásember
~64k?
Atyaég...
-
kaller1
veterán
Mit nem mondjak, elég drágán mérik a Samsung logót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Diablo IV
- HP notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest