- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
A szakadékszerű lefutóél mindig a legmegterhelőbb a szervezetnek. Tapasz ajánlott lehet, de van, akit ez csak visszahúz. Ami mindenkor ajánlott és biztos, az a komoly fizikai leterhelés. Az sem baj, ha úgy egyébként van miken gondolkodnod, problémamegoldanod. Szóval megterhelő, ennek ellenére van, akinél pont ez kategorikus elvágás a célravezető(bb).
Leszoktam én is és egyénfüggő, de nem törvényszerű, hogy lineárisan csökkenjen vagy tűnjön tova a vágy az évek múlásával. Közel 2 évtizede nem gyújtottam ra, de az utóbbi időkben kezdett el megint motoszkálni a vágy, néha már zavaró - de azért még kezelhető - mértékben, sok évnyi lappangás után. Vigyázni kell, milyen kapukat nyitogatunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- OLED monitor topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest