Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12T - egytucat
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ccs2929
senior tag
Sziasztok!
Érdekelhet valakit egy üveg, és kijelző sérült működő telefon. A digitizer bal felső sarka van elrepedve, nem pókhálós, viszont a kijelző is sérült, mert közben "berezeg" a kép, meg furcsa színeket produkál.
Ezt leszámítva hibátlanul működik, a törött részen is hibátlanul érzékel. -
mk86
tag
Sziasztok!
A telefont nem nagyon akarja felismerni a szamitogepem par napja. Tolteni tolt, de semmi tobb. Mindent probaltam mar, amit olvastam. A telefon illesztoprogramja nem frissul le a win10 altal, es ezert nem tudom arra hasznalni, amire akarom. Masik gepen is ki lett probalva, ott ment minden tokeletesen. Hogyan tudnam ezt megoldani? MTP Device problemara sem talaltam olyan megoldast, ami jo lehetett volna. Van egyaltalan a telefonhoz driver?
Koszi a segitseget! -
MKristof
csendes tag
-
MKristof
csendes tag
válasz
darvinya #423 üzenetére
Hogyhogy hogy jött ide?
Te írtad:
"Még nem találkoztam hajlított üveggel.
Igaz nem is használok semmit rá."
Ami mellesleg semmit sem segített.
Úgy jön ide, hogy a Doogee Y100 Pro fórumban vagyunk, ha meg nem találkoztál hajlított üveggel, akkor nem tudod mi merre.
Az, meg hogy olcsó készülékre nem gyártanak rávalót, nettó vicc. Kérlek, ha tudsz segíteni, akkor válaszolj, máskülönben nincs értelme, maximum a hozzászólásaid számát növeled vele. -
MKristof
csendes tag
Sziasztok!
Aliexpressről/Ebayről már pontosan az ötödik fóliát rendeltem, mindegyik Y100 Pro-ra, különböző eladóktól, de mindegyik rálóg a kijelző szélére, ami ugye hajlított, így ott levegő marad, bemegy a kosz. (Nem én rakom fel bénán, a méret nem jó
)
Valaki esetleg rendelt olyan üvegfóliát, ami méretben jó volt? Ha igen, a linkjét megköszönném.
-
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #417 üzenetére
Nem szeretem a fizikai(kapacitív) vezérlőket. -
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #415 üzenetére
Igen legújabb Zene(Walkman) app.
Nem használom Orange témát, mert az csak Sony-hoz való.
Ez gyárilag ilyen, csak Xperia X performance háttérkép van beállítva. -
meko1
tag
válasz
darvinya #409 üzenetére
Igen,most már benne van>>ideje megtanulni(tanulmányozni hosszasabban)mimindenre jó,s hogyan,ez az
amúgy,szerintem,jó kis készülék
@DarthFader,Darvinya köszönöm
a letöltés,telepítés ok
vajon másik eszközön ezzel a fiókkal belépve,oda is telepíthetem a playből levett alkalmazásokat?
(tehát felh. fiókhoz van kötve a dolog,vagy készülékhez,és egyszerűbb minden szerkentyűhöz újabb
fiókot kreálni?))
üdv meko1 -
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #410 üzenetére
Csakhogy, ha nem reklamálsz, akkor normálba is belerakják így hamarabb fogy el.
Azt nézel, miért fogyott el 1 hét alatt, ami eddig 1 hónapba tellett.
Szolgáltatónak az a jó, ha minnél többet veszel. -
Black_Raven
veterán
válasz
darvinya #409 üzenetére
Én olyan ritkán használok csiganetet, hogy szóra sem érdemes, nem idegesitem/vitatkozok az ÜF-el.Tolok rá egy gigás turbót és a dolog megoldva.Ebben a hónapban kitaláltam az okosságot hogy elég nekem a kevesebb net, hát nem elégVisszaváltok a nagyobb csomagra.3gb elég szokott lenni.
-
meko1
tag
Ha rosszat kérdezek is:a telefonon megpróbáltam gúgli fiókommal belépni a play-be,engedte,de a készülekre
nem sikerült letölteni/telepíteni,mert azt a tabletemre 'küldte'(persze nyilván nem települt semmi a kikapcsolt,
és a telefonnal semmilyen kapcsolatban nem levő szerkentyűre),új fiókot nem engedett létrehozni(a telón);
b-variáció>> program-másolás pc-ről(ok),telepíteni viszont nem engedte(a telefon?),
mit lehet ilyenkor tenni?
Tanácsaitokat köszönöm,mindenkinek üdv meko1 -
Black_Raven
veterán
válasz
woodworm #405 üzenetére
Ok, de ha felhivom a t-mobilt és azt mondon hogy szar a csiganet mert zagyva adat jön, tuti hülyének néznének.Azonkívűl Ők nem azt mondják hogy a csiganet 32kb/s, hanem max.32kb/s.Tehát belefér a 2kb/s is.És igy semmi nem megy csak a kedves és egyetlen Opera Mini,most is mivel ezzel irom a hsz-t is.De köszönöm a teljeskörű felvilágositást minden kedves buckalakónak, akarom mondani fórumlakónak...
-
woodworm
veterán
válasz
Black_Raven #403 üzenetére
A kábeles szolgáltatóm, ha tartozásom van felé, akkor szereti felhívni rá a figyelmemet. Ezért egy extra html fejlécet szúr be a rajta áthaladó csomagok elé. Most nem tudom mi a helyzet, de volt idő, amikor minden csomag elé odatette, torrent, pop3, stb. Na ez pl, a torrent kliensemnek zagyva adat volt.
-
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #403 üzenetére
Anno és most is volt Telenor-nál lassítás alatt, hogy 10kB-os email-re lefogyasztott 5MB-ot.
Lassítást szerverük végzi, és annak működése legtöbbször sz…r. -
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #401 üzenetére
Mint írtam én is lassítotton vagyok és ilyen gond Opera-val.
Nálad más gond lesz, pl: háttér net beragadás vagy szolgáltató zagyva adatot küld és így max.10kbps a való sebesség. -
-
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #399 üzenetére
Hát ez a rossz böngésző átka.
Opera alatt soha nem volt ilyen. -
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #397 üzenetére
Nálam semmi gond azzal, max az átdobó oldal lassú.
-
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #395 üzenetére
Beszélj a oldal üzemeltetővel.
Nekem semmi bajom vele, mert még nem kattintottam rá. -
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #393 üzenetére
Ez már letárgyaltuk. Elkéstél.
-
batai15
félisten
válasz
Black_Raven #391 üzenetére
nem ott vettem, hanem kínából . 20 k volt ,nem éri meg nekem szórakozni vele.
-
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #389 üzenetére
Valencia-nak nincs idehaza szervize.
Csinytahuba küldeni, meg annyi, mint újat venni. -
Black_Raven
veterán
-
batai15
félisten
mai nappal meghalt a telefonom.
Shazammal akartam épp felismertetni a telefont, fekete képernyő, azóta nem éled fel.
Se töltőre dugva ,se pc semmi.
Sok telefonom volt már , de ilyen még nem fordult elő csak egy B brand kinai telefonnal.
Mostanság elég sok reboot , fagyás, anomália volt ráadásul
Sajnálom h ezt mondom, de többet nem fogok venni ebből a márkából .
Ha minden jól megy huawei p9 lite lesz helyette, remélem beválik majd . -
darvinya
titán
Minap hívás közben azt vettem észre, hogy kattog valami.
Fülemtől elemelve, képernyő visszatérve látom, hogy megy a kamera.Tapasztalt valaki ilyet?
-
Weeman1
veterán
Most szereztem egz példànzt az.feleségemnek.
Egész jó kis gép. -
darvinya
titán
Adjunk Xperia X-et.
-
darvinya
titán
Hát ez nem jó hír.
-
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #372 üzenetére
Ja, az más.
-
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #370 üzenetére
Milyen márciusi kérdés?
Most is volt válasz.Akkor?
-
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #368 üzenetére
Miért lenne döglött.
Talán kevés az elégedettlen használó. -
Sanyesz.
őstag
válasz
oregnigger #365 üzenetére
Van egy nem túl pörgő topikja a kínai gariztatásnak. Kérdezz rá itt is, illetve olvass bele.
Az biztos, hogy az EU-s raktár szinte kizárólag csak a vámok kivédése miatt lett létrehozva, a garancia megkönnyítését nem szolgálja. Azt Kínában lehet érvényesíteni. Pl. a Banggood is ugyanebben a cipőben jár. A 40 EURO-t kicsit sokallom, ennek szerintem a feléért is el szokták vinni a telefon méretű csomagot, bár mostanában nem vagyok (szerencsére) képben ebben a témában. -
darvinya
titán
válasz
oregnigger #365 üzenetére
De miért kínába kell küldeni, amikor spanyol raktárból származik?
Más szállítási lehetőség szerintem nincs kínába. -
oregnigger
csendes tag
Kicsit off , de megkérdem:
A lányomnak rendeltem telót (vkworld) spanyól raktárból, de rossz a wifi je, ezért vissza kellene küldeni javításra vagy cserére kínába. a magyar posta 40 euróért tenné ezt meg, a dhl még drágábban. tudtok vmi olcsóbb megoldást?
köszi -
darvinya
titán
Na passziász közben becsíkozodott, semmire sem reagált, csak aksi ki/be rakás segített.
Gyanakszom érintős ébresztésre, most kikapcsolta, hogy előjön-e. -
darvinya
titán
válasz
manolo77 #355 üzenetére
Én ezt raktam fel kb. 1 hónapja, mert elbasztam valamit aztán összeomlott a rendszer.
ROM 1 – Update Official ROM Doogee Valencia 2 Y100 Pro version: DOOGEE-Valencia2_Y100pro-Android5.1-R08-20151229Erről frissítet, persze root addig nem volt, mert ha van root, akkor ezt írja: your system was damaged,wireless update is disabled
Viszont SD kártyán lehet valami maradékod ami bezavarhat. -
darvinya
titán
Most ezzel egyből ment minden:
Beállítások->Hang és értesítés->Zavaró üzenetek->Priorítás élvező üzenetek, bekapcsolni a Hívás-t. -
Sanyesz.
őstag
válasz
darvinya #350 üzenetére
Egy ismerősnek vettem ilyen készüléket és ő is panaszkodott, hogy többször előfordult, nem csengett ki a telefon. Utólag látta, hogy volt nem fogadott hívása.
A nejem készülékén még nem tapasztunk ilyet, az soha nincs kikapcsolva. Azon az eggyel korábbi FW van.
Viszont azt nem szereti, ha töltés közben bekapcsolt WiFi-vel frissítek valamit a Play-ről. Ilyenkor előfordul, hogy egyszerűen elfelejti, hogy van benne SIM kártya. Akkor sem javul a helyzet, ha leveszem töltőről vagy kikapcsolom a WiFi-t. Ilyenkor csak a ki/bekapcsolás segít.
-
arpad5588
csendes tag
Üdv nem tudom mi az oka de nekem néha használat közben egyszer csak csikozodik lefagy,majd ujraindul a teló.Igaz ritkán történik meg,vajon mi lehet az oka?Továbi szép napot.
-
darvinya
titán
válasz
manolo77 #341 üzenetére
Én ROM 1 - Doogee Valencia 2 Y100 Pro - Update R08 - 12/29 raktam fel, de WinXP-m van és ezzel a Infinix-szel.
-
manolo77
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam needromról a B23-20160308-as romot. Nincs 4G, a második kártyát állandóan lelöki hálózatról. Másnak is csinál ilyet? Ehelyett melyiket érdemes felrakni? -
darvinya
titán
HotKnot funkció használt már valaki?
Kicsit fura, mert a kijelző NFC-t érzékeli, mintha az lenne. -
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #335 üzenetére
Mint írtam, annyit nem ér és nem is adok annyit érte.
-
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #333 üzenetére
Eleve 40-et nem ér M4a.
Szolgáltatóit nem veszek, de ha mégis, akkor is max. 15-ért venném. -
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #331 üzenetére
Már lettem róla.
-
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #329 üzenetére
-
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #327 üzenetére
Mert nincs, azaz még senki nem készített.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
woodworm #324 üzenetére
Attól tartok, hogy miután a Doogee elég széles spektrumban kezdte el piacra dobálni a készülékeit, hátrább szorul a palettán az Y100 Pro. Aztán beharangozták az F7-et stock 6.0-val, már amikor majd kapni is lehet.
Szóval én csodálkoznék, ha éppen az Y100 Pro-ra fordítanának energiákat a 6-os Android vonatkozásban. Nem "hihetetlen", csak "nehezen hihető". Meglátjuk. -
woodworm
veterán
válasz
Sanyesz. #323 üzenetére
Miért is?
Az elődje megkapta a kitkat lollipop váltást, a dg280 szintén, az x6-os szériában is megkezdték a lollipop marshmallow cserét, akkor miért lenne olyan hihetetlen a gyári support?
Nem mellesleg az x5 a v19, az x6pro a r14-es frissítésnél tart. Volt több nagy gyártótól telefonom nulla frissítéssel. -
darvinya
titán
Szerintetek mikor lesz 6.x droid?
-
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #319 üzenetére
Ez bug, és nem tudom miért van.
-
darvinya
titán
Most néztem Y300-at, ami szinte ugyanez, de már van rá 6.0-os fw.
-
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #314 üzenetére
Nem jött be, mert tré a kamera, érezhetően gyengébb volt.
Mint említik kijelzője jobb, és ezt igaz.
Fw-je is jobb.
Most csak azért raktam fel, hogy vegyek Sony M4Aqua-t, de ha nem megy el, akkor marad.hjozsi
Köszönöm ez kiment fejemből.
-
hjozsi
tag
válasz
darvinya #313 üzenetére
A doogeemobile szerint a kijelző: IPS, capacitive touch screen, OGS, 2.5D Corning Gorilla Glass. Youtube video kb 1:30-tól dió teszt.
-
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #312 üzenetére
Kamerában eltér és kinézete miatt jobb a fogása.
Valencia 2 Pro Sony IMX219 főkamera, és nem P-s a CPU, hanem M-es.
Utóbbinél GPU 100MHz nagyobb. -
woodworm
veterán
Már a múltkor is mondtam, az x5 akkuja fordított polaritású, de nem muszáj hinni nekem.
Netről mostanában nehéz lesz a rendelés, nekem powerbankot fordítottak vissza az új szabályozás miatt. -
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #305 üzenetére
Pont ezért nézegettem külföldi oldalon, de ott ugyanazt adják mint ami most van.
A többi iszonyú hamisítvány. -
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #303 üzenetére
Hát 8-9000Ft-ért nem veszek aksit, mert akkor már veszek powerbank-ot ami min.3x akkora.
-
Black_Raven
veterán
Elméletileg a Ping Digital a fő forgalmazó,nekik kellene hogy legyen X5pro akksi,csak az a kérdés hogy mennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kissé hosszú típusnév egy kellemes külsejű, normális középkategóriás készüléket rejt. A Doogee-nak a jövőben azonban pár dolgon még csiszolni kell.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest