- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
tomboy0013 #25 üzenetére
Csak az 1. pontodra reagálnék. Kipróbáltam egy 520-ason. Egyrészt ez nekem sosem tűnt volna fel, ha nem írod, mert csak akkor ugrik, ha a visszanyíllal lépsz ki, én pedig sosem azzal lépkedek ki, erre van a home gomb, azzal mindíg az oldal tetejére ugrik. Másrészt nem a háttér ugrik, hanem a csempék is, vagyis az egész képernyő, kb olyan, mint ha nem tudná pontosan hova akar lépni, és egy pár sorral elszámolná, majd korrigálja. Ugyanis ilyenkor pont arra a pontra lép vissza, ahonnan indultál, vagyis amikor kilép, akkor egy kicsit feljebbre, majd ugrik, hogy pont itt legyél.
Hogy on is legyek: Azért a vodanal pl a korlátlan csomagos ár, ami igazán vicc. 9990ft a csomag, 1ft a telefon ara, de 24 hónapig 10000 a készülék havidíj. Vagyis 240000ft maga a készülék... A telekomos árak baromi korrektek. Főleg a dokkolóval együtt. Én is csak az XL-t hiályolom, így kénytelen leszek beérni a sima 950-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest