Új hozzászólás Aktív témák
-
r00r1
aktív tag
Akár hányszor ránézek a telefonomra (Z3), mindig a Thinkpadek jutnak eszembe. Eszméletlenül szép telefon! (SZVSZ, bár nem csak az enyém)
-
spawn21
veterán
-
Soil Creep
csendes tag
Valóban rendkívül egyedi az a kis kockaalakú.
Azt már megkérdőjelezem, hogy kényelmes is.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Megérdemlik.Szeretem a BB-t,bár most nem azt használok,de a jövőben biztosan visszatérnék,ha lenne egy z10-hez hasonló cucc.
HARLEY-DAVIDSON
-
nagyúr
válasz ArthurMiller #71 üzenetére
A Klasszik eleve nem kaphatta meg, mert be sem mutatták rendesen, mire beindult a minősítés.
Majd legközelebb!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MartOOn
addikt
Mint pl az igénytelen MotoX 2gen? lehet én valami más passportot nyomkodtam de nekem bantotta a szemem minden irányból... de hajra BB.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
gabor72
aktív tag
A Z3 fotókon sehogy se mutat, de élőben, kézben tartva nagyon is rendben van. Nekem egyértelműen ez az egyik kedvenc telefonom ami a design-t illeti.
-
-
ArthurMiller
senior tag
A passport a valaha volt legszebb telefonom. Azt már nem állítom hogy a legjobb is, de nagyon jó. Szerencsére jó irányba megy a BB. Megérdemelt a díj! Viszont a másik díjazott nálam a classic lenne.....
-
Fejvadi
nagyúr
El is fogadnék egy passportot, de ki nem?
-
Karato78
csendes tag
Noha évek óta olvasom a mobilarena híreit, nem szoktam kommentelni fórumokban, viszont most kicsit besokaltam. Mi értelme van ennek a vitának, személyeskedésnek amit itt folytattok? Azért olvasunk fórumot, mert érdekel mások véleménye, de akkor miért baj az, ha valakinek nem tetszik egy telefon? Értitek? Egy kib*szott telefon!! Most komolyan emiatt kell osztani egymást?
-
MartOOn
addikt
Nem. Nem használom. És nem is fogom. Mint ahogy Fiat Multipla-t sem fogok venni soha az életben, lehet barmilyen jó vagy rossz verda. Nekem ez a véleményem. Baj? Ugye nem.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
nagyúr
Nem tudom mi van a Blackberrynél, de a Z10, Q10, Z30 is kapott dijjat. A 9900 is káprázatos minden téren (legfőként gyenge akkuidőben. ) A Passportra nem gondoltam, hogy megkapja, de a tervezők és iparosok erre máshogy tekintenek. Gratula!
Mikor megláttam a Z3-ast, tudtam, hogy ez a gép is rangos valamit kap, mert "jó ránézni". "Olcsó" kategóriában is lehet valami elegánsat alkotni. (Igen, IKEA!)
Valamit tudnak ezek, hogy kis gyártóként sokat beszélnek róluk. Talán jók a mobilok? Nem is tudom...Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
tom_87
tag
válasz |DavidWoody| #61 üzenetére
A fejszámolást valóban kár volt felhozni, a műszaki vonalat pedig az ipari formatervezes miatt említettem meg, mivel (gondolom) ilyen szakemberek ítélték meg a díjat.
Igazából a Z3 egy érdekes készülék: olyan mint egy skandináv bútor, semmi extra, de mégis van benne valami érdekes
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
tom_87
tag
válasz |DavidWoody| #59 üzenetére
Persze van olyan szamologep is. Igazából csak nem értem, hogy miért kell ezt minden BlackBerry hirnel eljatszani...
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
tom_87
tag
válasz RaveForce #57 üzenetére
Mi az magadra vetted mert bölcsész vagy? A forumtarsnak azért írtam ilyet, mert olyan magas lóról osztotta az észt, hogy azt hittem leesik.
Egyébként az, hogy mikor regeltem be (több eve), ill. hogy mióta olvasom az oldalt az két külön dolog (elarulom, több mint egy evtizede).
De szerintem megfogadom Crafter32 tanácsát, mert 100%-ban igaza van
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
RaveForce
veterán
vajon az az okoskodás, h egyik fórumtársnak fellengzösen ilyet szólsz, h te jobban rálátsz erre, mert "MŰSZAKIS" vagy vagy az hogy ezen én jót röhögtem, mert annyira béna volt ? na ezen gondolkodj el te műszakis komolyan ezért kár volt beregelned...
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
tom_87
tag
válasz galaxys80 #53 üzenetére
Ezt nem teljesen értem Papíron is számokat adok össze, vagy differencial egyenletet oldtatok meg (ott van még betu)? Fejszamolasban verhetetlen vagyok
De egyébként ha papíron vagy fejben szamoltatok, akkor honnan tudod, hogy pontosan milyen egy szamologep?
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
galaxys80
veterán
Ez mind semmi. Állítólag a Passport a legszebb számológép díjat is be fogja söpörni.
-
tom_87
tag
válasz maximilian4 #48 üzenetére
Komolyan mondom kár ide írni. Ehhez a cikkhez szóltam hozzá, miszerint akik megszavaztak ezt, azok jobban értenek hozzá mint te vagy én. Ezen mit nem értesz?
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
tom_87
tag
válasz maximilian4 #46 üzenetére
Nem, nem magamból indulok ki. Nekem sem tetszik sok telefon (főleg fényképek alapjan), de ezt nem hangoztatom az adott fórumban, mivel szubjektív dolog.
Ez egy SZAKEMBEREK által megitelt díj. Ezáltal más maximum csak okoskodhat (szubjektív véleményt mondhat), mivel lövése sincs az adott szakterulethet.
Ha valaki ezt nem képes felfogni, akkor... inkább nem is mondok semmit.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
tom_87
tag
válasz RaveForce #44 üzenetére
Szerintem itt rajtad ill. pár okoskodó emberen kívül más nem vélt iróniát felfedezni... te Okos! Egyébként a szánalmas hozzaszolasodat (meg egyebet) meg az 5 éves gyerek is tudta ertelmezni... De ezek szerint te meg mást nem tudtál felfogni, részvétem...
Ezentúl én is megyek a csamcsung hírekhez trollkodni
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
RaveForce
veterán
keresd meg az irónia szót....te.. műszakis
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
no more
veterán
Ha ezek díjat kaptak, akkor gondolom ott van az összes 2014-es flagship.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
RaveForce
veterán
mivel muszakis vagyok kicsit több ralatasom van a témára
ULTIMATE érv
-
-
tom_87
tag
válasz maximilian4 #24 üzenetére
Szerintem meg nem kellene szemelyeskedni. De ha már kérdezted: mivel muszakis vagyok kicsit több ralatasom van a témára.
A te ervelesedet (butuska) viszont kíváncsian varom.
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
Lall
veterán
Az mindenestre látszik, hogy hetek óta használod, így tisztában vagy vele, mennyire rossz súlyelosztású, nehezen hordozható készülék. A gépelési élmény, ami már a katasztrofálishoz közelít meg sem említem. Ja, nem...
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
QwErTy42
addikt
-
Wildpath
tag
Nekem nagyon tetszik a passport, csak sajnos egyenlőre nem engedhetem meg magamnak
[ Szerkesztve ]
Lumia 1020 // https://www.flickr.com/photos/134271638@N08
-
Lecs@
addikt
Szépek is a Sonyk , bár nekem nem kéne sose
512 GB
-
maximilian4
addikt
Szövegértési problémáid vannak. Igen azt írtam. Ha értelmeznéd, ez nem leszólás, nem szóltam le senkit, még csak nem is válasznak ment. Ez az én szubjektív véleményem. Továbbra is tartsd tiszteletbe és okulj kicsikét.
spawn21
Ki mondott ilyet? Ugyancsak azt ajánlom, hogy olvasd el a szalmabáb érvelést. Volt erről szó a logout-on is, te most épp azzal élsz. Bár láttam hogy már ott se nagyon értetted miről is van szó.[ Szerkesztve ]
Maxi
-
MartOOn
addikt
A passport max citrom díjat erdemelne... Innovativ... Az lehet de hogy a formaja es az arányai borzalmasak az is tuti.
-
QwErTy42
addikt
válasz maximilian4 #24 üzenetére
A Te szubjektív véleményed minden bizonnyal sokat nyom a latba több ezer, a szakmában dolgozó és elismert dizájnerével szemben.
A szép/ nem szép más kérdés, mert arról valóban nem lehet vitát folytatni.
Te mégis leszólsz másokat: Én meg azt hittem, hogy a legrondább telefon díjat kapta meg a passport.
[ Szerkesztve ]
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
maximilian4
addikt
Egyébként ajánlom, hogy nézz utána a szalmabáb érvelésnek, te kis butuska..
icezozo
Tök jó, hogy a telefon külsejéről van szó. Láttam róla millió meg egy képet, és ebből azért csak tud az ember következtetni. Nem feltétlenül kell kézbe venni, hogy a külsejéről véleményt alkosson az ember. A másik meg az, hogy jó lenne ha mindenki tiszteletben tartaná hogy a "szépség" egy szubjektív dolog, szóval senkinek sincs joga másokat leszólni emiatt.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
icezozo
addikt
tok jo olyan negativ velemenyeket olvasni akiknek a kezukben nem is volt ilyen keszulek.
barkinek szivesen megmutatom a Z3 es az utlevelet a Visegradi utcaban
http://qwankido.hu/
-
fi:zi'k
nagyúr
A Passport megérdemelte, a Z3-at én sem igazán értem.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
domel
tag
A passport lehetett volna egy nagy képernyő az alján azzal a bizonyos csíkkal, amin ha az ember végig húzza az újját, akkor scrollozza a weboldalakat
-
tom_87
tag
válasz maximilian4 #5 üzenetére
Biztos többet gondolkodtak a BlackBerry tervezői a Passport kialakitasan, mint a Samsung designerei akármelyik S szériás Galaxy-n...
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
sajo13
senior tag
Jó lenne, ha a Z3 fotóját a HTC design mérnökei is látják és ötleteket merítenek belőle, pl alsó sávban a logó annak két oldalára mehet a hangszóró és az felett már a szofveres vezérlőgombok. Nem úgy, mint a HTC M8, írtó nagy káva alul...
-
spawn21
veterán
Mitől lesz szép egy telefon?
Hatvan féle textúra vagy bőr?A Z3 az egyik legszebb forma. Letisztul, elegáns. (nem használok ilyet)
Megérdemeltes24U+15p
-
jacis
nagyúr
Passport megérdemelten kapta. Nagyon különleges kialakítása van és nagyon használható is egyben.
Hajrá BlackBerryiPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
dzsi23
addikt
válasz Janez0085 #10 üzenetére
Nekem kifejezetten tetszik az iphone 6 dizájnja, és androidosként örülök, hogy a lenovo, a zte, és még sokan lemásolták, így megkaphatjuk az iphone külsejét androidos belsővel. Viszont ez a Z3 nem néz ki sokkal jobban, mint a nemrég eladott lg l7-esem, érthetetlen, hogy díjat kapott... lehet, hogy csak bb telefonok versenyeztek? A passport meg talán még nem is csúnya, de amikor először megláttam (és most is), az jut eszembe, hogy ilyet minek...
-
QwErTy42
addikt
A Passport szerintem is egy remekbe szabott készülék.
Erősen gondolkozok rajta, hogy megvegyem. Egyedül a mérete tart vissza. Sajnos nincsen akkora tenyerem, mint egy zongoristának vagy egy kosárlabdázónak....oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
kbyte1024
veterán
Felesleges itt tepni szánkat, lehetett szavazni az alapjan dőlt el.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Obyboy
addikt
Gyakorlatilag minden telefonra rá lehet mondani, hogy egy összehangolt munka gyümölcse.
Ha az időtállóság nyomott a latba sokat a díj kiosztásakor akkor az LG Gflex szerintem többet tett le az asztalra az öngyógyító hátlappal.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Janez0085
tag
Ez design díj nem pedig a legszebb telefon díja. Egy ilyen díjazáson a tucat termèkek nem rughatnak labdába,Alpha, iPhone stb...ilyen berkekben mindig a szélsőséges dolgokat keresik. És valjuk be egy Alpha meg egy Passport között nagyon jelentős tervezési különbség van. Az Alpha-nal nagyjából annyi történt, hogy fogtak egy i9100-at és került rá egy fém keret. Nagy vonalakban ennyi. Az iPhone 6 meg minden idők legcsúnyább Apple terméke. Modern-nek modern de abszolút kommersz az egész. Úgy hogy annak ellenére, hogy BlackBerry-s vagyok nekem nem tetszik a Passport (pedig volt) de viszont értem a győzelmet.
Azóta nézegetem a Z3-at de ezt én sem értem. Ez az egész nagyon szubjektív. Szerintem az iPhone 5S space gray, illetve a Blackberry Classic a best design-ra. Harmadiknak még egy HTC M8 gun metal belefèr.
Eredeti gyártói Samsung, Google Pixel, Realme, Xiaomi,Motorola alkatrésze/szervizelés - Áfás számlával
-
janeszgol
félisten
Ha a BB Z3 jellegtelen, olyan mint száz másik, akkor mondtok egy olyan telefont, ami megérdemelte volna azt a díjat?
-
Tomi_Ohl
veterán
Nekem a Z3 elölről és formára tetszik, hátlap már egyáltalán nem. Igazából nekem az Xperia Z2 és a Xiaomi Mi3 dizájnja tetszik a legjobban, azokhoz hasonló elemekből lehetne kihozni egy tökéletes dizájnú telefont.
svili nem kínai, kanai
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
svili
tag
... "kanai gyártó” egy ismeretlen kínai városban levő gyártó? Javítsátok ki minél hamarabb
''A konyak a szocializmusban a nép itala, amit választott képviselői útján fogyaszt!''
-
culas25
tag
Hasonló véleményen vagyok az előttem szólókkal. A Passport a legszebb telefon amit valaha láttam, persze ez nyilván nagyon szubjektív dolog, sokak szerint kifejezetten ronda A Z3 viszont minden szempontból jellegtelen, senkivel sem találkoztam eddig, aki egyáltalán szóra méltatta volna a külsejét.
-
maximilian4
addikt
Én meg azt hittem, hogy a legrondább telefon díjat kapta meg a passport.
Maxi
-
C$abi
aktív tag
A Z3 designja mitől nagyon jó? Ezzel nem azt akarom mondani, hogy csúnya, de nem egy formatervezési bravúr. Szerintem ha a BB logót letakarnánk és nem BB10 lenne rajta, hanem Android, akkor szerintem simán nézné az ember valamilyen B brandnek a cuccának. Inkább a Galaxy Alphának vagy az iPhone 6-nak adtam volna ezt a díjat...
-
oszi666
őstag
válasz eclipse006 #2 üzenetére
Detto. A Z3 az egyik legjellegtelenebb keszulek tavalyrol.
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
RaveForce
veterán
a passport még oké is...nade a Z3...olyan mint 20 másik....
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
- Iphone 12 64Gb Black - Kártyafüggetlen - Karcmentes - 87% - Magánszemély
- iPhone 13 Pro 512gb, független, garanciális, hibátlan, 86% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest