Dizájn díjat kapott a BlackBerry Passport és Z3

Hirdetés

Díjat nyert a BlackBerry Passport és a Z3 az IF Design Award 2015 szavazáson. A nívós elismerést már 60 éve adományozzák azoknak az eszközöknek, amelyek mérnöki és formatervi szempontból többet nyújtanak az átlagosnál. Az iF szimbólum a dizájn terén elért sikereket foglalja magában. A nemzetközileg összeállított, magas szakarételemmel bíró zsűri az 53 országból érkező több mint 5000 szavazat alapján döntött, hogy kinek adományozza a díjat. Brian Paschke, vezető ipari formatervező meg is indokolta a választást:

BlackBerry Passport teszt
[+]

"Az útlevél ihlette BlackBerry Passport a mobilitás szimbóluma, tökéletes útitárs. A készülék az erőt, a tradicionális jegyeket hordozza magában, mégis sikerült innovatívnak lennie. Az érintésérzékeny billentyűzet összekapcsolja a fizikai és digitális megoldásokat, a modern építészetből származó stílusjegyeket magán hordozó Passport rozsdamentes acél kerete pedig a tartósság és könnyedség megtestesítője. A kijelző csiszolása tökéletes, és hibátlanul illeszkedik a készülék formavilágához."

BlackBerry Z3 bekapcsolt kijelzővel
[+]

"A kiváló összeszerelésnek köszönhetően a Z3 lényegében 5 hüvelyken engedi látni mindazt, amit eleinte a Z10 képernyőjén megszemlélhettünk. A modern és minimalista dizájn kapcsolata egyben a hasznosság és az elegancia egyensúlya is. Ennek eredménye a vékony, időtálló külső, melynek bizonyos részei precíziós eljárással készültek. A Z3 egy összehangolt munka gyümölcse, mely tükrözi a harmóniát, a tisztaságot és a gondoskodást."

A díjnyertes készülékek a hamburgi iF kiállításon lesznek megtekinthetők, a többi eszközzel együtt, hiszen természetesen nem csak a BlackBerry újdonságai nyertek a szavazáson.

Előzmények

  • BlackBerry Passport - okmány-iroda

    A kanadaiak útlevéllel megegyező méretű, billentyűzetes újdonsága az elmúlt hónapok egyik leginkább formabontó készüléke, melyben hasznos funkciók debütálnak.

  • BlackBerry Z3 - Ázsiára szabva

    Kedvező áron debütál a kanadaiak legújabb BB10-es készüléke, amelynek kijelzőméretét egyértelműen az ázsiai országok preferenciájára szabták.

  • BlackBerry Z10 - erre megérte várni

    A BlackBerry legújabb készülékén debütál a kor igényeinek megfelelő BlackBerry 10 operációs rendszer, mely ütősre sikerült.

Hirdetés