- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Nézd én nem vitatkozni akartam. Tudomásom szerint a 720p az HD, az 1080p pedig FullHD. Csak erre utaltam, mobiltelefonoktól függetlenül.
Egyébként HD minősítés ide vagy oda, az nagyon jó dolog, hogy a számítógépre készült divx-eket nem kell konvertálgatni, mert szaggatás nélkül viszi a teló. (Az más kérdés, hogy az akku szerintem nem bírna végig egy 2 órás filmet
)
És azt se felejtsük el, hogy tudomásom szerint a telefon microUSB csatlakozója egyben HDMI csatlakozó is (természetesen megfelelő kábel szükségeltetik). -
NathanCullen
senior tag
720p .MKV -t is? Ja, hogy azt nem... A Galaxy S tudja, ezért HD. Lehet vitatkozni, ez van.
Aki azt mondja, hogy nem élmény HD filmet nézni ezen a telefonon, az próbálja ki... Nincs olyan TV amelynek ilyen gyönyörű képe van. Persze nem ugyan az, mintha az ember egy hatalmas LED TV-t bámulna 3 méterről.
-
GML
őstag
Van egy pár megkötés mind HW mind SW szinten, hogy valaki rátehesse ezt a matricát a dobozra. Ez nem óvoda. Ha választhatnál 2 eszköz közül, ami videót játszik le, akkor te is gondolom azt fogod megvenni, ami többet tud. És ehhez kell a matrica...
pl a szutyIfone-nál nem láttam ilyet...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest