- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
Folyt: Link
-
Keksz
senior tag
divrapier : nagyon jó a C# lecke!!! Csomó mindent megértettem amit órán nem. Várom a folytatást!!! Vagy ha van vmi "console application" angol nyelvű 'hasonló" weboldal/pdf az is jöhet. Nagyon király! Csak így tovább!
-
proggirl
újonc
Szia!
Most kezdtem el C# fejlesztőkörnyezetben programozni, s már alig várom, h megjelenjen a következő lecke
Mikorra várható? Köszönöm.
-
terbed
csendes tag
Szia!
Nagyon részletes leírás gratulálok!
Voltak olyan dolgok, amelyek újak voltak számomra. (int a , b = 1, 2)
Szerintem még ehhez a részhez tartoznak: int a = 5; a += 4; -> a = 5+4;
*= ...
Az i++, ++i, --i, i---t nem mondom, mert gondolom a ciklusoknál akarod bemutatni. -
divrapier
tag
Kicsit hibásan mértem fel a cikk elkészítéséhez szükséges időt (eddig 7+ óra), és kevesebb idő maradt az elkészülésre is (családi elfoglaltságok), de nem szeretném tovább halogatni a megjelebést. Apró módosítások vannak még hátra, amit holnap megtennék, a kiegészítő anyagok hiányoznak, és tervezem még feladatok felrakását az anyaghoz, amin lehet gyakorolni.
A napi hőmennyiségemet túlléptem, idegeim off, cikk update holnap lesz leghamarabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Xbox Series X|S
- VLC Media Player
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 6
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEKETE
- BOMBA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő