- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
Szerintem pedig fontos a visszejelzés minden tartalomgyártó számára.
Nem lehet olyan cikket írni, ami mindenkinek tetszik, de ez az oldal már rég nem blog. Nem magának gyártja a híreket, hanem az olvasóknak.
Szóval nekem az a véleményem, hogy hozzá járulunk ahhoz, hogy megfelelő tartalmat nyújtson az oldal a visszajelzésekkel.Ha pedig egyedül maradok a véleményemmel, és mindenki másnak ilyen tesztekre van szüksége, akkor úgysem fogja szíven ütni ez az egy hsz a cikkírót.
Elbúcsúzni nem fogok az oldaltól, amíg van olyan tartalom is, ami tetszik.
-
Victoryus94
őstag
Én látok egy kínai szart, meg egy tesztet, amiben azt sorolják, mennyi alap funkció nincs benne, és amik benne vannak, mennyire használhatatlanok.
Mégis lett belőle egy cikk, kapott egy tetszett plecsnit... stb.Ez most fizetett hirdetés, vagy ha a cikkíró kezébe adok egy rubik-kockás rádiót, "különösen ajánlott" plecsnit fog neki adni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest