- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagajr78
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Eddig nekem max 2 vagy 3 pontot sikerült tárgyakból összeszedni ami kevés lesz sok helyre. Szóval kell oda pakolni pontokat (lopakodásra mindenképp, egy íjásznak, guerilla képességgel kombinálva, az must have és 1-2-essel semmire nem mész) legalább 2-es szintre elegendőt aztán lehet gyúrni a tárgyakra.
A telekinézis bizony sok esetben megkímélt már problémás helyzetektől. Volt már 7-es értéken is, olyankor lezárt szobában lévő rácsos ajtón át a szoba másik feléből az ajtóhoz tudtam cibálni ládákat és kinyithattam azokat anélkül hogy bementem volna, vagy éppenséggel tárgyakat vehettem ki velük. Van egy olyan föld alatti rész is a játékban amit csak nagyon magas telekinesis és piramis együttes használattal lehet elérni. Biztonságos távolból hordó elhelyezés és felvétel, csapda lezárás sem egy lebecsülendő dolog. Ezekre meg ez alkalmas.
Ha nem akarsz ajtókat robbantgatni, hanem a csendesebb megoldást választanád, akkor kell majd pont a zárnyitásra is. Erre csak egyszer sikerült 2-es módosítót összekaparnom. Ami azt jelentette hogy 3-asig akkor is fel kellett vinnem a skill-t ha minden zárat ki akartam nyitni.
Amennyiben nem akarsz lopakodni, nem akarsz zártöréssel vacakolni és nem érdekel a távolról gyűjtögetés és mozgatás úgy valóban kihagyható a teljes részleg. Ezek nélkül is elrendezhető minden csupán más megoldást kell kitalálnod.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest