Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Próbáltam már mindent, nem a játékkal van a baj, nekem ez a harcrendszer követhetetlen. Egy RPG-ben tudom, mit fejlesszek a karakteremen, hogy jó legyen egyes területen. Utána pedig azt a harcmodort követem, amihez felszerelem és kialakítom őt. De itt nem tudok beleszólni semmibe. Egy-két pontot kapok szintlépésenként, az lóf@sz. Karaktergeneráláskor sem oszthatom el a tulajdonságokat, pedig egy RPG-ben az lenne a legfontosabb.
(#19) ldave: Az még mindig csak négy fő. Egy RPG parti 5-6 fős kell, hogy legyen. Rendben, az első városban elég, ha négyen vagyunk, de ha egyszerre mindjárt tucatnyian esnek ránk, akkor már kevés. Ha valós időben zaljana a harc, akkor könnyebb lenne, felbuffolni, távolról ritkítani, leszedni a varázslókat, majd jöhet a közelharc, támogatással. De nem így, hogy nem tudok mozdulni sem, miközben azok vígan paroláznak és ölik az embereimet. Nem bírok tétlenül ülni és nézni.
MOD: Azért köszi, hogy segíteni próbáltok, majd esetleg később talán még egy próbát teszek vele (Ha mégis cikket kell írnom róla), de addig, amíg nem kell, nem erőltetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Óra topik
- Konteó topic
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 13 256GB Midnight
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i7-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest