- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
Nem úgy volt, hogy a Dirt 3 megjelenése után a Codemasters a Grid 2 fogja kiadni? Nem tudom én azt valahogy jobban vártam, mint egy ilyen játékot.
-
xxSanchez
őstag
Nekem tetszik, már 3. versenyen vagyok.
-
xxSanchez
őstag
Tölthető a Demo PC-re is. Steam
-
ledgeri
nagyúr
-
pr1mzejEE
addikt
Ha tényleg kettéválnak, akkor oké, nincs gond.
A gymkhama-t kifejezetten utáltam, pedig nem voltam benne rossz. -
Az mondjuk relatív, hogy a GfWL vagy a Steam-e a jobb.
-
fasza lesz, csak lesznek bent új autók is, ahogy láttam a ford megmaradt
-
fagy53
nagyúr
E hír alapján talán lesz idejük másra is, mint a cikkben szereplő játék. Talán, talán.....
-
-
Malachi
veterán
én először nagyon megörültem ennek, azt hittem valami jó kis FlatOut pótlék lesz, de a videók alapján nem igazán. mintha konzervdobozok ütődnének egymáshoz és nem másfél tonnás vasak...de meglátjuk a demó mit mutat majd.
szeretem a rally játékokat, de a roncsderby az igazi kedvencem. abból jöhetne bármilyen NORMÁLIS fizikával, hogy érezzem, mikor gyűrődik a lemez és viszi a tömeg a kocsit. minden évben végigjátszom a FlatOutokat, nem hiszem el, hogy azóta sincs egy normális hasonló játék.
-
Dagidög
senior tag
Remélem a színtiszta rally mostmár nem a másfél perces "pályákat" fogja jelenteni.
Ettől függetlenül élvezetes sorozatnak tartom, a 2-t nagyon szerettem. Az ilyen ökörködéseket rakják bele valami vadiúj tuningolós-éjszakai utcaigyorsulásos játékba ugyanezzel a motorral és ki vagyunk békülve. Egyébként pont erre számítottam volna az előzetes pletykák alapján, nem azt, hogy szétszedik ketté a dirt-öt.
-
zolee5016
őstag
Na ez kimarad
Várom a Rallye-t
Gymkhana pfff felejtős....
-
Én maradtam le valahol, vagy eddig másról szóltak az előzetes hírek. Egy korábbi videóban roncsderbit láttam és azt is vártam. Eme videó alapján viszont ez a rész tuti kimarad, ha ez a dzsimkanás marhaság lesz benne a lényeg. A dirt3 is itt bukott el nálam. Megvan pc-n és xbox-on is eredetiben, de egyszerűen nem köt le.
-
EczkE
veterán
Engem érdekel és nagyon várom.
-
- = Zk = -
félisten
tetszik, csak kár, hoyg gamepaddal nem tudom már nyomni...
(én optimalizálatlannak érzem már)
-
HyP3b0y
senior tag
Nagyon remélem, hogy így lesz, mert ettől a gymkhana-tól kivagyok...elkezdtem Dirt 3-azni miután vettem egy kontrollert, a rally nagyon jó vele, mint régen PS2-n(meg persze PC-n
) az összes CMR meg WRC. De a 3-ban is majd kibújok a bőrömből amikor megjelenik alul, hogy rally futam lesz, annyira kikopott belőle
Én egyszerűen azt utálom igazából az egészben, hogy sikerül megszokni a játék fizikáját, az autók mozgását és erre ebben a gymkhana-ban vmi teljesen mást kapok meg. Tudom, hogy a való életben ez persze autóbeállítás kérdése, de akkor is túlzás sztem, hogy így ugrik a gázra a kis gymkhana fiesta, mindenhol kapar, a Citroen WRC meg elfárad ha véletlen keresztbe rakom egy kanyarban(okos automata nem dobná vissza eggyel...).
-
Pantal
senior tag
És a Griddel mi lesz, abból is elviselnék egy 2. részt, nem úgy volt, hogy Dirt2 után a Grid2-t dobják ki?
-
polonic
félisten
válasz
BloodyEddie #19 üzenetére
A Codies mondhatni, hogy egy becenév. Rengeteg helyen hívják így őket, saját fórumukon is.
-
BloodyEddie
őstag
Codies? Lemaradtam valamiről, átnevezték a Codemasterst?
-
Mans20
addikt
Inkább csinálnának végre egy burnout paradise 2-t.
-
fagy53
nagyúr
Ott nem is a pályákkal van a baj, a grafika és a gépigény is a helyén van, még a nem teljesen korrekt szimulációt is le lehet nyelni, de a játékmenet rettenetes és a rally filling teljesen hiányzik belőle!
Bár a próféta szólna belőled és a DiRT 4 megtalálja a rally felé a helyes utat....! -
válasz
Jeanne d'Arc #13 üzenetére
Kicsit erős a rally a szimulátor szó hozzá, mert a kanyarban sem volt mint szimulátor.
Hogy on legyek. .A steamnek meg örülök, bár lehúzás lesz a játék. Nem fogom meg venni. Bár jobb volt mint a dirt 3-on steam + GFWL-el. Azt hiszem itt az ideje felcsapni a kormányt és megnézni track ir-el a dirt 3-at. Kíváncsi vagyok rá.
-
polonic
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #13 üzenetére
DiRT 3-ban Finnország, Michigan is ilyenek.
-
Nem rossz, bár sajnálom hogy az igazi rally varázsa elmarad. Talán utoljára a Dirt volt igazi rally szimulátor ahol még voltak eredi meg murvás pályák.
-
polonic
félisten
-
Logen88
aktív tag
-
polonic
félisten
válasz
transmission #8 üzenetére
Nem lehet használni. Benne is van a hírben, hogy steames lesz.
(#7) banhammer
Talán a gfwl jobb volt? Az is ugyanúgy lógott a háttérben. Sokaknak baja is volt vele.
-
sagesz93
addikt
a zene zsír
-
banhammer
veterán
Ha Steames akkor nem veszem meg.
Nem szimpatikus a Steam, hogy állandóan a háttérben lóg.Gymkhana?
Na akkor végleg nem érdekel a dolog.
-
transmission
tag
na erre kiváncsi leszek
-
Logen88
aktív tag
Ahogy látom a Gymkhana megmaradt. Nagy kár.
Az első két részt imádtam, a 3. már nem tetszett annyira, főleg a Gymkhana miatt. Egyre sza*abb részeket csinálnak.
-
jocek91
aktív tag
Hát nagy rókabőr lesz az tuti
-
BigBlue69
őstag
EzAz.. Demo..
És mind3 platformra..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- 24 Hours of Le Mans
- One mobilszolgáltatások
- Ingyenes az Epic Store-ban a The Operator
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest