- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerencsés vagy.
A 4-6-os villamos és a metró nem ilyen kegyes hozzám.
Én mindenféle korosztálynál szoktam látni (na jó, időseknél nem), kvázi egyenletes eloszlásban. De nem ez a lényeg, ha ilyen sok iPhone-os lányt látsz, az is azt bizonyítja, hogy terjed, mint minden más mainstream termék.
-
plus44
veterán
Nem rossz ez, nagyon szórakoztató, a mellett, hogy még használható is!
-
evone
őstag
ezt akármire ra lehet huzni, de ahogy leirod ez teljesen irigykedesnek tunik. teged miert idegesit hogy a celebeknek mijuk van? en pl nem tudtam hogy ajfont hasznalnak, alig ismerek celebeket, kit erdekel hogy ki hova teszi a penzet? kit erdekel? oszinten.. miert olyan erdekes? en kurvara leszarom kinek milye van, nem is idegesit.
-
P00By
nagyúr
Dzsungel lakóknak köztelező(vicc)!
-
Malory
tag
Ja és a hírhez kapcsolódóan is akaratm írni
szóval a Log Motion valamiféle Geotagging funkció lesz szerintetek?
-
Malory
tag
most kivételesen egyet kell értsek, veled és a többiekkel is. ...ez egy ilyen nap...
Veled: ha okosan használom a telefont - fényerő, 3G, push, GPS kikapcsolva, lehúzva, akkor tényleg megnövelhető az üzemidő. (engem már csak az zavar, hogy a 3G- kikapcsolásához3 érintés kell és nem oldhatom meg 2-ben, nem-nem akarom jailbrakelni)
Én meg keveset használom telefonálásra, mert van cégestelefonom is, de annál inkább a multimédia (iPod, képek mutogatása)és az Internet, mailezést és újabban a Gmaps, gyalogos navigációra sőt time killer appokat (játék)is gyakran futtatok
tehát azért én erősen kihasználom minden képességét és bár nem csak telefonálok vele szeretném ezt tenni 2 napig ne adj isten 3-ig, remélem az AMOLEd meghozza a várvavárt fogyasztásbeli különbséget, pedig már így is szépen optimaliálták a nagy kijelzőhöz ezt a telefont.
-
Atlantis
veterán
Ebben csak az a baj, hogy miért csak az új? Ezt akár a mostaniakkal is meg lehetne valósítani, nem?
-
legiaap
félisten
Már csak szinte kávét főzni nem tud...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest