- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
-
Gabesz87
veterán
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Egy kis segítséget kérnék. Van egy ilyen Dell monitorom, már jó pár éve. Eszembe jutott, mintha olvastam volna, vagy akitől vettem anno itt apron, mondta hogy használható 72, vagy 75 Hz-en!? Hogy kell ezt beállítani? DVI-vel van összekötve a videókártyámmal, itt a topicban találtam egy U2311H_50Hz_72Hz_75Hz_DP nevű file-t. De ez csak DP kábellel működik? Végső soron az sem katasztrófa, ha be kell szerezzek DP kábelt.
Másik kérdésem, hogy kaptam hozzá kalibrált színprofilt, azt be is állítottam ahogy kell, az OázisComputer-en lévő leírás alapján. DE: melyik képmóddal működik ez? Nem annyira vágom, hogyan is megy ez a kalibrálás, de úgy gondolom egy képmódot kalibrálnak, és akkor azt kéne használni!? -
Gabesz87
veterán
Srácok, a 72 Hz-es driver DP esetén is működik? Honnan tudom letölteni amúgy? Mert ami az 1. HSZ-nél van link, már nem jó. De láttam, hogy a 2311 topicjában van DVI-hez és DP-hez való driver (na látom az a link is halott). Az is jó a 2312-höz? Vagy van csak ehhez való valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen légkondit a lakásba?
- XMLTV EPG letöltő progi
- Renault, Dacia topik
- Mercedes topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest