- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
én mondjuk nem win8-as gépre cserélném már akkor, ha asztalin is megvagyok win nélkül, akkor tabletben sem érezném szükségét szerintem. szerintem ilyen billentyűzetes, netbook méretű gépnél nem szükséges az érintőképernyő. sokkal jobban örülnék egy trackball-nak, mint a Sony P sorozaton van, ha már asztali operációs rendszert kap. ha meg tábla, akkor legyen vékony, könnyű és érintős, de arra nekem megfelel az Android is.
-
Iomega
addikt
válasz
Black Dragon #9 üzenetére
Ez is bőven belefér. Miért ne készíthetne Tab-ot?
(#7) Gusztáv : Ez igen, szuper.
-
prolad
addikt
Ha jó áron adják lehet sikere anno én is akartam egy streak5-t de sajna drága darab volt.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Black Dragon #9 üzenetére
Én el tudnék képzelni egy hasonló minőségű tablet-t is, persze értelmes áron.
-
Black Dragon
addikt
Szerintem a DELL-nek maradnia kéne a notebook és netbook piacon, abban a jó!
-
gzbotii
nagyúr
Hmm kivancsi vagyok az uj Win8 tabletekre.
A teljes, asztali win fog futni rajtuk, viszonylag kis HW igennyel, Metro UI meg gondoskodik, hogy letiusztult legyen, erintokijelzon is jol kezelheto ... igeretes -
b4zsi-
őstag
Annyit mondtak, hogy ígéretes a Windows 8. Meglátjuk meglépi-e a Dell... Addig sok víz fog lefolyni a Dunán...
-
kiskaktusz
addikt
Kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki... Eddig a Lenovo ThinkPad tabja tetszett a legjobban.
-
tjb007
nagyúr
Azt, hogy egy hatalmas mellényúlás volt részékről a Streak széria már a 7 piacra dobása után tudniuk kellett, ennek ellenére azért még piacra dobták a 10 Pro -t.
A Dell -nek is azt az utat kéne követnie mint a Motorola -nak, külön tabletet készíteni az üzleti szektornak és külön a konzumer piacra.
-
12 colos, vékony kávás érintőkijelző, billentyűzetes dokkolóval, és már megyek is a boltba
-
Árban mindenképpen racionálisabbnak kell lennie, akármilyen rendszer is fut rajta, mert különben ez is tévedés lesz végül.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Cipő topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingatlanos topic!
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- ZBook Firefly 14 G8 14" FHD IPS i7-1185G7 T500 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Thinkpad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest