Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
én mondjuk nem win8-as gépre cserélném már akkor, ha asztalin is megvagyok win nélkül, akkor tabletben sem érezném szükségét szerintem. szerintem ilyen billentyűzetes, netbook méretű gépnél nem szükséges az érintőképernyő. sokkal jobban örülnék egy trackball-nak, mint a Sony P sorozaton van, ha már asztali operációs rendszert kap. ha meg tábla, akkor legyen vékony, könnyű és érintős, de arra nekem megfelel az Android is.

-
Iomega
addikt
válasz
Black Dragon
üzenetére
Ez is bőven belefér. Miért ne készíthetne Tab-ot?
(#7) Gusztáv : Ez igen, szuper.
-
prolad
addikt
Ha jó áron adják lehet sikere anno én is akartam egy streak5-t de sajna drága darab volt.
-
Polllen
félisten
válasz
Black Dragon
üzenetére
Én el tudnék képzelni egy hasonló minőségű tablet-t is, persze értelmes áron.

-
Black Dragon
addikt
Szerintem a DELL-nek maradnia kéne a notebook és netbook piacon, abban a jó!
-
gzbotii
nagyúr
Hmm kivancsi vagyok az uj Win8 tabletekre.
A teljes, asztali win fog futni rajtuk, viszonylag kis HW igennyel, Metro UI meg gondoskodik, hogy letiusztult legyen, erintokijelzon is jol kezelheto ... igeretes
-
b4zsi-
őstag
Annyit mondtak, hogy ígéretes a Windows 8. Meglátjuk meglépi-e a Dell... Addig sok víz fog lefolyni a Dunán...
-
kiskaktusz
addikt
Kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki... Eddig a Lenovo ThinkPad tabja tetszett a legjobban.
-
tjb007
nagyúr
Azt, hogy egy hatalmas mellényúlás volt részékről a Streak széria már a 7 piacra dobása után tudniuk kellett, ennek ellenére azért még piacra dobták a 10 Pro -t.
A Dell -nek is azt az utat kéne követnie mint a Motorola -nak, külön tabletet készíteni az üzleti szektornak és külön a konzumer piacra.
-
mukibuci
nagyúr
12 colos, vékony kávás érintőkijelző, billentyűzetes dokkolóval, és már megyek is a boltba

-
Árban mindenképpen racionálisabbnak kell lennie, akármilyen rendszer is fut rajta, mert különben ez is tévedés lesz végül.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

lényegében cserélném hasonló méretű win8as gépre, amit opcionálisan ketté tudok "tépni", és táblaként is használni.