- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
én mondjuk nem win8-as gépre cserélném már akkor, ha asztalin is megvagyok win nélkül, akkor tabletben sem érezném szükségét szerintem. szerintem ilyen billentyűzetes, netbook méretű gépnél nem szükséges az érintőképernyő. sokkal jobban örülnék egy trackball-nak, mint a Sony P sorozaton van, ha már asztali operációs rendszert kap. ha meg tábla, akkor legyen vékony, könnyű és érintős, de arra nekem megfelel az Android is.
-
Iomega
addikt
válasz
Black Dragon #9 üzenetére
Ez is bőven belefér. Miért ne készíthetne Tab-ot?
(#7) Gusztáv : Ez igen, szuper.
-
prolad
addikt
Ha jó áron adják lehet sikere anno én is akartam egy streak5-t de sajna drága darab volt.
-
Polllen
félisten
válasz
Black Dragon #9 üzenetére
Én el tudnék képzelni egy hasonló minőségű tablet-t is, persze értelmes áron.
-
Black Dragon
addikt
Szerintem a DELL-nek maradnia kéne a notebook és netbook piacon, abban a jó!
-
gzbotii
nagyúr
Hmm kivancsi vagyok az uj Win8 tabletekre.
A teljes, asztali win fog futni rajtuk, viszonylag kis HW igennyel, Metro UI meg gondoskodik, hogy letiusztult legyen, erintokijelzon is jol kezelheto ... igeretes -
b4zsi-
őstag
Annyit mondtak, hogy ígéretes a Windows 8. Meglátjuk meglépi-e a Dell... Addig sok víz fog lefolyni a Dunán...
-
kiskaktusz
addikt
Kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki... Eddig a Lenovo ThinkPad tabja tetszett a legjobban.
-
tjb007
nagyúr
Azt, hogy egy hatalmas mellényúlás volt részékről a Streak széria már a 7 piacra dobása után tudniuk kellett, ennek ellenére azért még piacra dobták a 10 Pro -t.
A Dell -nek is azt az utat kéne követnie mint a Motorola -nak, külön tabletet készíteni az üzleti szektornak és külön a konzumer piacra.
-
12 colos, vékony kávás érintőkijelző, billentyűzetes dokkolóval, és már megyek is a boltba
-
Árban mindenképpen racionálisabbnak kell lennie, akármilyen rendszer is fut rajta, mert különben ez is tévedés lesz végül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PlayStation 5
- Windows 11
- DUNE médialejátszók topicja
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged