- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo128
senior tag
Aranyára van, az biztos, de nem is lehet könnyű elhelyezkedni számos konkurens cég mellett. Kívülről nem bejövős, olyan, mint egy űrhajó. Aki pedig azt mondta, hogy köze nincs a Steampunkhoz, annak igazat adok (képek alább példának okáért). Ahogy nézem a gyártók szemei kezdenek felnyílni, és egyre inkább hajlanak afelé, hogy a tápegységet minél messzebb helyezzék a többi komponenstől, jól teszik. A legjobb megoldásnak azt tartottam volna, hogyha teljesen elszigetelik a tápegységet, mint ahogy azt már láthattuk más gépházaknál. Az oldalon lévő I/O cuccokat szerintem nagy butaság volt odatenni, igaz a mai világban már a legtöbb ember a hatalmas, 10 négyzetméter felületű asztalon tárolja a gépét, de azért akadnak néhányan (köztük én is, de nem szívesen), akik a földön, így nem a legelőnyösebb, ha így van elhelyezve. Személy szerint nem fizetnék érte ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest