- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoL. Nem csak én, amire válaszoltam ő állította büszkén. Én csak mondtam, hogy max APUról beszéljen, ne cpuról. Abban még lehet igazség.
Régebben én is vártam a sandyt, de most sem tartom rossznak. Ez a transzkódoló valószínűleg marketingfogás, az igp nem volt elég erős, de könnyen támadható felületet se akartak hagyni magukon, ezt is támogatja. Kész. pont.
Írta is egy kollega, hogy winfos update leszedi az amd/nv drivert, és máris megy a dc5.0. Ez pont így igaz lehet majd erre is, ezt sem találom megalapozottnak.Tuning kérdése: fájó pont, de valahol érthető. Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás? Azért volt ilyen magas az ára a nagyobb órajelű prociknak, mert jóérzésvolt, vagy mert mindenki az alacsonyabbat kereste (mivel köztudott a tuning potenciál), így gyakorlatilag piacra dobni is felesleges volt a nagyobbakat? Ha minden hír igaz, és nem lehet tuningolni az átlag sandyt, akkor ezentúl is egekben lesz a +100/200mhz ára (kiv. az extreme, mint mindig..), vagy normálisan fog majd skálázódni?
bennem vannak még kétségek azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest