Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ghiottone
nagyúr
Na, akkor - a Lenovo P2 lesz az 5100 mAh-s teló Snapdragon 625-el és nem a Moto M
-
JayZ
tag
Kell ez a teló mint egy falat kenyér a piacra, csak legyen rajta stock droid.
Nekem nagyon tetszik, a külseje elmegy egynek, úgyis tokba rakja a legtöbb ember, de az az 5000-es akku.... pfffff
ezek az új procik már 3000mah fölött bőven jók, nem hogy..jézus..
Z Play tud 8-10 órákat 3500as akkuval... do your math
-
ghiottone
nagyúr
válasz
margithid #26 üzenetére
2 hete vettem egyet a kollégám kisfiának és azt mondtam pár perc Redmi 3s Prime használat után, hogy ha most vennék telefont akkor 60-ig tuti ezt venném, mert jó ajánlat. Mi5S-ből még csak China stable és China Developer rom van kint. Majd lesz global is, de az még arrébb van. A Mi Note-ba 2 -ből már szintén van International verzió B20-al + ugye pár hete nyitottak és a Lengyeleknél van hivatalos disztribúciójuk, ami a következő év elejére fogja az EU-t "bevenni".
-
margithid
veterán
válasz
ghiottone #25 üzenetére
Hát igen, 400$ sok, viszont lehet hamar lemegy az ára, ki tudja.
Global Rom miért nincs Mi5-re? Developer magyar nyelvvel, vagy stable angol nyelvvel.
Én a Redmi 3S-t Global Developerrel használom, olyan mint egy álom, csak használni kell
B20 az fontos, remélem xiaomi minden telefonjából kiad majd B20-as változatot!
Én most egy darabig elleszek a 3S-sel, majd a Mi6-ra megyek rá szerintem legközelebb mikor kifutó széria lesz, addig szerintem ez tökéletesen megteszi! -
ghiottone
nagyúr
válasz
mjani1172 #22 üzenetére
Nettó áron egy barát elhozta volna nekem a Z Playt, de akkor megint 2 telefonnal kellene rohangálnom, azt pedig nem szeretném, így lemondtam róla.
margithid: Méret miatt én is keresgélek egy jó 5 col körüli telót, amit 100 alatt meglehet venni. - Ami most tetszik az a Xiaomi Mi5s,de ahhoz még nincs Global rom és várok, hátha kiadnak egy B20-as verziót belőle. Addig használom a G4 Plus-t, ami pedig atombiztos jó kamerával, jó aksival, gördülékeny rendszerrel.
Itt - a Moto M-nél - 400 dollárt rebesgetnek. - Na az túl sok lesz. -
GeryFlash
veterán
Eddig nagyon rá voltam pörögve, hogy Moto Z Play veszek de a kissé meredek kezdeti ár miatt kivártam, viszont ha ez az 5100maH tényleg nem kamu akkor lehet inkább ezt veszem, ahogy nézem mindenben egyeznek, illetve az M-ben +1GB RAM. Mondjuk elég jellegtelenül néz ki de jó árnál nem izgatna.
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz
mjani1172 #17 üzenetére
B20 biztosan van, mind az angol, mind az EU verzióban. Magyar nyelv is van, ne aggódj, már több, mint 1 éve nem veszik ki belőle úgy, mint az 1 és 2. genes G, X-eknél. A kamerája megegyezik a G4 Plus 16 megapixeles kamerájával - az eléggé korrekt képeket lő
OIS nincs benne. Én akartam venni Z Play-t, de sajna EU-ban nem forgalmaznak dual-simes verziót, így Indiából, Kínából kellene rendelni, annyit pedig már nem adok érte + az üveghátlaptól én tartok.
-
margithid
veterán
Nekem tetszik, de az árazás lesz a döntő.
Az aksi elég durva. -
kormoskandur
tag
egytucat
-
mjani1172
addikt
válasz
#08205312 #16 üzenetére
Innen néztem én is,de nem tudok semmit,(pl van e b20, magyar nyelv, a fotót van ahol dicsérik van ahol szídják,stb..)a teszteket már átnéztem csak arra gondoltam hogy az itteni felhasználóknak mi a véleménye,nem gondoltam, hogy én vagyok egyedül akit ez készülék érdekel.
-
mjani1172
addikt
Moto z play- t vennék de semmi infó nincs róla.Van valakinek,vagy ismeri valaki?
-
-
nicu71
addikt
részemről várom,jó lesz
-
roli543
őstag
Mi a fa**ért kell ekkora telefonokat gyártani? Miért nem lehet egy 4.7es mondjuk?
-
rdt89
addikt
Ez remek készülék, már csak egy jó ár kéne hozzá.
Van amire a S625 nem elég FHD alatt? -
big-J
őstag
Végre. Ez az első középkategóriás teló amiben nem 28nm-es akksi zabáló őskövület van.
-
Kovax12
tag
Akkor inkább egy Redmi Note 4 Pro.
-
törölt tag
A fülzsírkikaparó kisújköröm...ááá. 😂
-
derive
senior tag
Ez a specifikacio valahogy nem koser. Kulon spec a kinai piacra, raadasul a S625ben sem Ardeno 306 van...
Ezek utan csak remelem, hogy az 5100mAht nem kinai mercevel merik. Attol a toltotol meg mar elore felek. Mekkorakat fog az robbanni -
ghiottone
nagyúr
Itt még most is kavar van. 5,5 col, Helio p10 és 4gb rammal adják ki Kínában. Belengettek egy 6 colos verziót is és abban lenne Snapdragon 652. Snapdragon 625 nem tudom hol nyert megerősítést, ha a forrásban is 652 van
- Amúgy ezek még egyáltalán nem hivatalos speckók...
-
Ájvé
veterán
Van egy kis hiba a cikkben:
"Adreno 306 grafikai egységgel dolgozik"
Adreno 506 grafikai egységgel dolgozik.
Ahogyan egyébként a specifikációs táblázatban is fel van tüntetve.
Csak javító szándékkal írtam, utána törölhető a hsz-em is. -
Postas99
senior tag
Pont ezt akartam írni.
Tucat termék. Ugyanaz a ház mint a többi tucat terméknek csak a hátára szitázott felirat más. -
Quqesz
nagyúr
Semmi extra, kb mint a mi 5s plus úgy néz ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Még a karácsonyi szezonra befuthat a középkategória felső szegmensébe szánt phablet, ami üzemidőben meglepően jól szerepelhet.
- Futás, futópályák
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- iPhone topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest