Decemberben érkezik a Moto M

Régóta lehet hallani az XT-1662-es jelzésű Moto készülékről, ami Moto M néven kerülhet piacra még decemberben. A TENAA közleményének és számos egyéb kiszivárgott anyagnak köszönhetően sok információnk volt már a phabletről, most azonban még többet tudunk róla. Megerősítést nyert a Snapdragon 625 MSM8953 lapka, ami nyolcmagos, 2 GHz-es processzorral és Adreno 306 grafikai egységgel dolgozik. A Kínában megjelenő példányok 4 gigabájt RAM-mal és 64 gigabájtos belső tárolóval érkeznek, a világ többi részén pedig 3 vagy 4 gigabájt RAM és 32 gigabájtos belső tároló fogadja a felhasználót, mindkét esetben adott a microSD-s bővítés.

Több helyről is érkeztek valódi fotók
Több helyről is érkeztek valódi fotók [+]

Az 5,5 hüvelykes, 1080p felbontású kijelző jó eséllye LCD technolgóiát használ majd, a korábi állítások szerint a hátlapra 16, az előlapra pedig 5 vagy 8 megapixeles kamera kerülhet. A kütyü alján 1,5 wattos hangszóró fog megszólalni, a mikrofon zajszűrős lesz, a zenei élményért pedig a Lenovo által hangolt TI TAS2555 erősítő fog felelni, természetesen 3,5 milliméteres jack csatlakozón adva át tudását. Nem maradnak ki a legfőbb szenzorok, giroszkóp, iránytű, fény-és távolságérzékelő, illetve hagyományos mozgásérzékelő is része lesz a felhozatalnak.

A teljes specifikáció megjelent előzetesen
A teljes specifikáció megjelent előzetesen [+]

Az egyik legnagyobb meglepetés az akkumulátorral kapcsolatban érkezett, hiszen állítólag 5100 mAh kapacitású teleppel lesz dolgunk, amihez 24 wattos, 4,5 amperes adapter érkezik, hogy ne tartson borzasztóan sokáig a töltés. Nincs más hátra tehát, mint várni a bemutatót és a piacra kerülést, állítólag mindkettő megtörténik még idén.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés