- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
+1
Nálam ugyan "csak" 8GB van a gépben (DDR3), de semmi affinitást nem érzek a DDR4-re. (A vicc, hogy mITX-re váltás miatt most cseréltem lapot, procit, hűtőt, és 1150-re mentem, jó a DDR3.)
A "poén" kedvéért gyorsan kerestem egy oldalt, ahol rámértek a különbségre:
Engem a "gamer" oldala érdekelt a dolognak:
Even at extremely low resolutions, games and synthetic gaming benchmarks realize even less performance increase with DDR4 than the applications we tested on the previous page. The reason for this is pretty simple: in most cases games experience a GPU bottleneck long before the system memory gets factored into the equation. Granted, there can be a 10% difference between the two extreme ends of the spectrum but once again, that's only at lower detail levels in a very old game.
We actually loaded these tests with older game examples and lower resolutions in an effort to up-play any differences there may be between the two memory types. The fact that it didn't happen is proof positive that gamers won't see much, if any visible performance increase with DDR4 installed.
Tehát a VGA előbb "folytja" meg a procit, minthogy kifogyna érdemben a szusz a memória sávszélességből.Pedig végig zongorázták a ram-ok frekvencia tartományát szépen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest