Hirdetés
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
+1
Nálam ugyan "csak" 8GB van a gépben (DDR3), de semmi affinitást nem érzek a DDR4-re. (A vicc, hogy mITX-re váltás miatt most cseréltem lapot, procit, hűtőt, és 1150-re mentem, jó a DDR3.)
A "poén" kedvéért gyorsan kerestem egy oldalt, ahol rámértek a különbségre:
Engem a "gamer" oldala érdekelt a dolognak:
Even at extremely low resolutions, games and synthetic gaming benchmarks realize even less performance increase with DDR4 than the applications we tested on the previous page. The reason for this is pretty simple: in most cases games experience a GPU bottleneck long before the system memory gets factored into the equation. Granted, there can be a 10% difference between the two extreme ends of the spectrum but once again, that's only at lower detail levels in a very old game.
We actually loaded these tests with older game examples and lower resolutions in an effort to up-play any differences there may be between the two memory types. The fact that it didn't happen is proof positive that gamers won't see much, if any visible performance increase with DDR4 installed.
Tehát a VGA előbb "folytja" meg a procit, minthogy kifogyna érdemben a szusz a memória sávszélességből.Pedig végig zongorázták a ram-ok frekvencia tartományát szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Trollok komolyan
- Arc Raiders
- ASRock lapok általában
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- További aktív témák...
- Több darab, 2-4-8GB DDR3/DDR3L 1333 - 1600Mhz-ig
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)