- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
+1
Nálam ugyan "csak" 8GB van a gépben (DDR3), de semmi affinitást nem érzek a DDR4-re. (A vicc, hogy mITX-re váltás miatt most cseréltem lapot, procit, hűtőt, és 1150-re mentem, jó a DDR3.)
A "poén" kedvéért gyorsan kerestem egy oldalt, ahol rámértek a különbségre:
Engem a "gamer" oldala érdekelt a dolognak:
Even at extremely low resolutions, games and synthetic gaming benchmarks realize even less performance increase with DDR4 than the applications we tested on the previous page. The reason for this is pretty simple: in most cases games experience a GPU bottleneck long before the system memory gets factored into the equation. Granted, there can be a 10% difference between the two extreme ends of the spectrum but once again, that's only at lower detail levels in a very old game.
We actually loaded these tests with older game examples and lower resolutions in an effort to up-play any differences there may be between the two memory types. The fact that it didn't happen is proof positive that gamers won't see much, if any visible performance increase with DDR4 installed.
Tehát a VGA előbb "folytja" meg a procit, minthogy kifogyna érdemben a szusz a memória sávszélességből.Pedig végig zongorázták a ram-ok frekvencia tartományát szépen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest