- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Gyorsabb lett, érezhetően. Zene lejátszó például nálam lépten nyomon elkezdett laggolni a gyári ROM-al ha mondjuk Market-ről elkezdtem telepíteni közben, vagy a beépített böngészővel tallózni. Itt gyakorlatilag semmi ilyen nincs. Akkor ugye a Mobilarénás tesztben is benne van a főképernyőre másodpercekig visszalépés, eddig ez sem jelentkezett ezzel a ROM-al. A másik ugye az App2SD, nincs most már a ~60MB-os limit amire programokat telepíthetsz. Illetve van még jópár egyéb optimalizáció és kiegészítő cumó ami bekerült a ROM-al: [link] Na meg nekem a T-Mobile-os színektől már herótom volt, arról nem is beszélve hogy a gyári dashboard felesen ette a memóriát mert sosem azt a nézetet használtam. A Vanilla ROM-al kaptam egy alap Android-ot ami nem eszi felesen az erőforrásokat.
Persze ez innen már egyéni preferencia kérdése hogy fontos-e. Én nem ezért raktam fel a ROM-ot elsősorban, hanem mert reméltem ez megjavul: [link] De már amúgy is szemeztem vele, mert idegesített a lomhasága a mobilnak olykor. Nem bántam meg eddig
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Futás, futópályák
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- BestBuy topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest