- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Emeld ki kérlek hol írtam azt hogy szaralinux.....
Meg ha jól emlékszem annyit írtam hogy alapfelhasználóknák nem tudná kiváltani.
De én kérek elnézést, rosszul fogalmaztam. Az alapfelhasználó helyett inkább azt kellett volna írnom, hogy olyan programot használna amit mondjuk Linuxon ne tudna.Infó meg vitakultúra mellett esetleg azt is kéne tanítani, hogy fals dolgokon ne kelljen lovagolni, mert konkrétan olyan dolgokkal kezdtél el vagdalkozni amit nem is állítottam.....
-
-
callmeakos
veterán
De ez durva, ha nem túnik fel neki hogy van e net vagy sincs....
Amúgy ismerős a sztori. Egyszer próbáltam anyumat a gép elé ültetni. Katasztrófa lett
Azóta semmi próbálkozás 
Amúgy az a cikk ott bukott meg hogy az alternatívát a Linuxban látta az író. Az összes Linux fannak meg kéne értetni, hogy bármennyire is jó az Ubuntu meg a többi disztribúció, de úgy kompletten sosem lesz arra alkalmas hogy egy alap felhasználónál leváltsa a Windowst. Hiába ingyenes így meg úgy, tudjuk mind honnét szerválják a Windózt azok. Álszentnek meg nem kell lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Azóta semmi próbálkozás