-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Te a win11 felműtése helyett linuxot ajánlanál amúgy egy ilyen régebbi ThinkPad gépre, most ha csak a mindennapi funkcionalitását akarja az ember megőrizni (tehát mondjuk elfusson egy openoffice, meg egy böngésző kb)? Mer őszintén szólva én se ragaszkodok ám a végletekig a winhez, eléggé tele van már a micsodám a mostanság egyre gyakoribb erőltetett reklámjukkal, játszani meg egyre ritkábban játszom szgépen.....
-
Én anno azért azt választottam, mert az utolsó olyan széria, amibe került még 6. gen intel proci, ami a legtöbb alulfeszelő progival tökéletesen működik együtt (így egész elképesztő akkuidőket elértem vele), illetve az első olyan x-szériás, ami már vett töltést usb-c porton keresztül, így csak 1 db töltőt kell vinnem mindenfelé magammal....
Új hozzászólás Aktív témák
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest