- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
fatpingvin #89492 üzenetére
Az ide más. De elöbb vennék átalakitót.
-
Gyuri27
félisten
Jobban jársz, jártok ha mentek a piacra terepszinű göncért. Meg a kamrába liszt, cukor, zsir, konzerv stb-stb be van tárazva.
Lesz itt baj 3-a után úgy érzem. Lesz egy kis összeirás. Majd alap kiképzés és/vagy sorozás (sorkatonaság).
uff én beszéltem.
A pro tipp 4 liter benzin ára mindenkitől. -
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
Ugyanez igaz a képre is.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer #88227 üzenetére
Jaaa. Tehát bemondásra oda megyek. Az szép.
Mondanám, hogy forditva ülsz a lovon de nagyon. De az nem is ló és meg is döglött.
Mondom mégegyszer. Aki a mai világban annyira nem képes, hogy a termékhez rendes leirást adjon és rakjon ki 2-3 képet az ne foglalkozzon ezzel. Mert ez nem az ő területe. Illetve ne akarjon előreutaltatni. -
Gyuri27
félisten
válasz
koby11h #88182 üzenetére
Ha gépben a proci akkor dobozról és cpuz. Majd amikor kiveszem prociról is. Ha vannak lábai akkor arról is természetesen.
Így kerek a történet.Migráns: van olyan ember akinek elhiszem. Nyilván van olyan aki nekem hisz.
De itt barátokról beszélek. Minap barátom küldött lap cpu ram kombót. Nem kértem képet. Mégis küldött. A feladásról is. Egy nimandnak ez nem természetesen. Érdekes nemdebár?
Küldtek nekem procit úgy, hogy ott van ha minden oké küldöd a pénzt.
Küldtem.
De ezek nem senkik voltak milliomodikak ezen a néven.
Ismeretlenül elvár az ember némi udvariasságot és pár képet a termékről. Értelmes válaszokat a kérdésekre. Feladásról valami igazolást.
Persze lehet én élek csak ebben a világban már. -
Gyuri27
félisten
válasz
Chaser #88173 üzenetére
Mivel már láttam éjjeliőrt nappal meghalni. Meg karón varjút. Meg füben nyuszit. Ezért én mindenről kérek képet. Mindegy, hogy ki árulja. Ne haljon már bele 2 képbe. Ennyi.
Vagy ha ennyire nincs ideje a vevővel foglalkozni akkor majd tesztelés után fizetek. Pont.
Ez a gugglizrá mi? Nem arra vagyok kiváncsi hogy másnál más terméke hogy néz ki. hanem arra hogy amit meg akarok venni az hogy néz ki.
De te nyugodtan vásárolj látatlanba, lakást, kocsit, malacot. Nálunk az üzlet előtt mindent megnéznek. Bemondásra max a 40 100 ultit hisszük el, de sokszor azt se így kontrázzuk. -
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer #88165 üzenetére
Értem. És nálad utánvét van? Vagy tesztelés után fizetés?
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Astroboy #88148 üzenetére
Nem vagyok mérges. De ha elvárja valaki, hogy semmire előre utaljak 70+k-t az azért pofátlanság.
Mer ugye bizalom. Persze ennyi erővel lehetne, hogy megkapom, tesztelek és utalok. Ehhez is pont akkora bizalom kell. De ha ezt az opciót leirnám biztos a frász kerülgetné. -
Gyuri27
félisten
Azért a szinvonal tényleg konvergál a föld középpontja felé.
Helyi: 3600. Kép nincs. De ne is kérjél, keress a guggliba.
Azigen. 9 éves őstag. Bravo. Produkció.
Megértem, hogy ha márványba kellene faragni vagy 3x5 méteres képet kellene festeni és azt nem vállalja az ember. De, hogy egy szaros saját képet nem csinálunk az azért erősen a sz@revés kategória. Természetesen csak szerintem. -
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer #87971 üzenetére
Kérdezd meg tőle miért ennyi. Legyenek már labdáid alul koma.
Vagy te ilyen "óriás mutáns, nyámnyila" vagy? -
Gyuri27
félisten
válasz
Armagedown #87127 üzenetére
Te hunnan jöttél koma? Az ókori kecskelegeltető világból?
A 10-ről sose lehetett leirni, hogy fos. Mert mindig megettek érte. -
Gyuri27
félisten
[link]
jaj de szép ez is. -
Gyuri27
félisten
válasz
Chaser #86788 üzenetére
Azért itt van gond koma.
A hiányos nálam azt jelenti, hogy majdnem teljes. Apró dolgok hiányoznak (vagy rossz) amit egyszerű pótolni javitani.
Namost egy komplett géppől hiányzik a ram, a hdd, a proci a lap meg döglött az nem a hiányos kategória.
Nagyon nem.
De mondok mást. Ez már az alkatrész kategóriába se megy el.hpc(ups): ez lom. Tiszta sor. Annyiért adja amennyiért akarja. Csak akkor a lom kategóriába rakja és a cim se azt sugalja, hogy fasza, teljes gép. Ez itt a gond, hogy a nav csöngessen hozzád minden nap.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Chaser #86778 üzenetére
Alkatrésznek eladó hibás HP Elitedesk 800 G5 mini gépezet.
INGYENPOSTA - HP Elitedesk 800 G5 mini - alkatrésznekHát lehet én vagyok 0 szövegértelmezésből. Meg ugye komplett htpc/minigépbe rakja.
Tehát a kategória, a fő cimek és az ár azt sugalja, hogy egy hibás minigépről van szó.
No de ez nem hibás minigép. Ezt gyorsan szögezzük le!
Persze a lenti jópofa vakerből kiderül, hogy a gép az nem gép. És nem is hibás hanem döglött. Mert ami müködött benne az ki lett véve. Hdd, ram, proci.
Azaz van egy kereken 0 forintot érő ház (váz). Egy max 3k-t érő külső táp. Meg egy döglött lap.
Hát ha neked ez jól van, meg fasza vegyed nyugodtan.
De nekem csipi a szemem. -
Gyuri27
félisten
Csak hogy letisztázzam, hogy tényleg az-e 25k amire gondoltam.
Most épp azon agyalok, hogy 10-t vagy 20-at vegyek.
Hiába mondja, hogy kis hibás a lap. Abba ha még csak meg se hajtották a 9900-et már kakás. Mert az a proci bekapcsolás nélkül is eszi a 120 wattot.
De szava nem lehet senkinek. Mert adja a lapot is.
Megnéztem hasonló deskeket. 10k-n belül van müködő (procival, hdd-vel, rammal).
Ez nyilván átverés veréb fogás.
Rajtam múlna basznám ki az ilyenek. Hirdessé a sztartaprón, lófogáson gyökér. -
Gyuri27
félisten
Helyi: HP Elitedesk 800 G5
Kb döglött lap. Ház + táp. Semmi más. Se proci, se ram, se hdd.
25k!Szerintem veszek vagy 10-t.
A táp 6k 1 év garral.
Tehát a ház 19k. Ja meg a döglött lap mert az is jár hozzá.
Most csapjatok le rá.Természetesen nem a lom közt, alkatrészek közt van hirdetve.
-
Gyuri27
félisten
Giga forton beles tápom halt meg 2. A hires superb 460 (a rák egye meg a gigát, hogy mókolt rajta). Fortonos testvéreikből alig halt meg.
Meg talán még 1-2. De csak csendben 12 voltról nem jött delej.Na de amikor a vargáné és tsa meghalt.
Igen akkor fiatal voltam és kellett a pénz másra.
Ott füst, láng,durranás minden is. Asus tuslc 2 pentium III tualatin 1300 cerka mindent vitt mint a végig játszott piros ulti.Chaser: volt. Jó volt. Az jó. A többi nem annyira.
-
Gyuri27
félisten
-
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Astroboy #86111 üzenetére
Most láthatod, hogy te lent repülsz mint a verebek. Én meg fent mint a sasok. Persze ez eddig is világos lehetett volna számodra. Nem értem mit csodálkozol. Hivj nyugodtan verbális mágusnak.
Na mindegy karácsonyra egy mecha billit postázz a cimemre. Így nem leszel mézbe, szurokba, tollba, üvegcserépbe, enyvbe forgatva.Chaser: kecskemét nincs messzi. Illő lenne mástól is rettegni zsákos uram.
MasterDeeJay : anno kifejtettem a véleményem a 0, kevés hsz-s nepperekről.
Annyit mondok, hogy te, más, én elsősorban fórumozni (nem lehet mert ezek a hurutok mindig beszólogatnak) vagyunk itt. Informálódni, spanokkal hülyülni. Nekünk van vesziteni valónk. Ráadásul sok dolgok lehet tudni, ha olvasol egy egy topikot folyamatosan. Ezekről nem tudsz semmit. Nincs mit vesziteni.
Valóban mint a használd autó nepperek. Jártam anno nagykörösire is (meg még pár helyre).
Szóval pontosan tudom. Akkor és most is az a konkluzió. Neppereket el kell kerülni. -
Gyuri27
félisten
válasz
fatpingvin #86105 üzenetére
Nema. hlc ormányos kollégának ne mond. Mert azt is kiszámlázza.
Nekem alap estetben a tartozékok is maguktól érthetődő (átalakitó, kábel ilyesmi). Ha nincs feltünteti az ember.
Persze hlc (aki hamarosan érezn fogja a testén a vazelint vagy a hideg hurka szaftot) nyilván ezért is pénzt kér. Kár hogy az ilyen nepperekre nem megy rá a nav. -
Gyuri27
félisten
Azaz. Hát persze.
Egyébként eredetileg, komplett, barand, noti ha ahhoz van illik a gyári állapotára löni.
Szerintem.
És ezért nem kérhet az ember külön pénzt. Sem a telepitésért, se a visszaállitásért se a matricáért.
Ettől eltérőért nincs de felrakja másik os stb stb lehet egy minimálisat.
De ha csak nem valami szopó roller akkor ez lehet grátisz is. -
Gyuri27
félisten
válasz
fatpingvin #86057 üzenetére
Van itt baj kérem.
Szerver és win 10?
Ez olyan érzés Gates bácsinak mint ha egy 20 éves egzotikus lány lenge öltözetbe, fűszoknyába svájci csokival kenegetné a himbilimbijét.Syl: ez csak rajta van és nem benne. Mutass egy képet ahol ez a win a háttéron (ban) van.
Úgy látszik néha be kell irnom, mert itt aztán zavar van a fejekben.
Mint a gyerekek az oviba. Zajongás meg lárma. Oszt nem játszik szépen senki. -
Gyuri27
félisten
"Bányászatra sosem volt használva
érdeklődni: bekescrypto" -
Gyuri27
félisten
Helyi: msi X370 nem tudjuk, hogy használt-e. gariról se tudunk semmit. Csak 27999 ft.
Boltba b450 toma maxII 28k. -
Gyuri27
félisten
Aszongya az ember a 8 gigás cl 11 kingston value ram 16k-ért az a valami. Ebből 16 giga ugye 32k.
Én meg mutatom neki 23-24k-ért az 1600 cl9 1899 cl 11 ramokat. De hát az noném keletném.
Mushkin, patriot, gskill mind mind szarcsi foscsi.
Párszor bekapcsolt cucc 55k. Vatta új 22+24. De hát ő nem fogja fillérekért felrakni. (igy felrakja drágábban (mesélő)).
Meg nem így kell alkudni.
Mondom jóbarát. ha 10k-val drágább vagy mint a bolt hogy alkudjak?
Mert ha bolti áron adja már akkor is alkudtam 10 ezret.
Lidércek. Kibebaccott lidércek mindenhol. -
Gyuri27
félisten
Helyi.
Int procis lap + 2*8 ddr3 1600 55k.
Boltba kb 47k. Ha aprón veszem a ramot olcsóbb.
Valamiért nekem az a téveszmém, hogy a használt, aprós holmi olcsóbb mint a kiskereskedelemben.
Úgy látom szakemberhez kell forduljak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- DOOM - The Dark Ages
- Wise (ex-TransferWise)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest