- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
Èn általában ilyen nem postázós pesti tuskó vagyok 😂 ha valamit árulok, annak általában nincs csomagolása, ezèrt csak plusz macera lenne mèg az után is rohangálni 😀
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Chaser
legenda
válasz Gyuri27 #49846 üzenetére
vannak kisposták, 10 perces ügyintézés az nem feltétlen ( : pesti faluban lakik kétmillió pH@raszt, elég nagy eséllyel keresztezi egymást vevő és eladó útvonala, ha meg nem, akkor vmelyik "kitér", én pl nem szoktam "kitérni", így nem tudok pofára esni, amerre járok ott az átvétel helye
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Gyuri27
félisten
válasz cbmfan #49849 üzenetére
Voltam eleget pesten (és más nagy városokban). Kb annyit vidéken is (és kis vidéki városokban).
Nem mondok mást (mert bele gázolnék lelked virágos kertébe szaros gumicsizmával) csak annyit, hogy ott kéne atomot robbantani.Előreutalás meg nincs! Nem azért vagyok itt 1000 éve, meg a sok piris 100% hogy szenyoroknak előre utalgassak.
Remélem már eléggé fáj.
seniman: engedd el. Tudod a sok légy is okos mert sok.
Chaser: hidd el gyorsabb a kisposta mint pesten összefutni bárkivel.
Mondjuk annó nekem remekül ment mert hajnalban és más holt időkben intéztem a dolgot.Hintalow: aki nem tud a csomagolásra vigyázni, vagy nem tudja becsomagolni attól nem veszünk semmit.
Ne hozz már nekem egy lapot, vga-t zacsiba. Nem finom az.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
cbmfan
őstag
válasz Gyuri27 #49858 üzenetére
jól van, na! voltam pesten és nem tetszett = sok az autó, bonyolult a tömegközlekedés, már nem jó hely lehet. van olyan ember aki egész életét egy kis faluban éli le, szomszéd falu vagy megyeszékhely már világvége. egyezzünk meg abban, hogy pestiek szerint vidéken csak parasztok élnek, fordítva pedig csak pesti köcsögök és k*rvák vannak. anyámat is annak hívták mikor apám először vitte nagyapámnak bemutatni anno. ez itt már nagyon eldurvulna, ha folytatni akarod írj privátot.
hogy valami ontopic is legyen, újabb gyöngyszem a miskolci hulladékgyűjtőből:
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
válasz #89309696 #49864 üzenetére
Nézd meg LGR videóját - bontatlan, vadi új, eredeti IBM PC AT-t lehet kint venni
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
kenwood
veterán
válasz Hintalow #49852 üzenetére
Igen.
Ha pedig kozlod a erdeklodovel, hogy postakoltsegen felul meg kersz 500 forintot,akkor ki van akadva.O ugy latja, hogy mar igy is tobbet fizet neked, mint amennyiert hirdeted.
Te pedig ugy,hogy keresgelhetsz megfelelo dobozt,utazahatsz a postara,allhatsz sorban,es egy fillerrel sem kapsz tobbet,mintha valaki eljonne erte.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
pikszel
addikt
-
pube111
senior tag
Az a baj, hogy nem hazudik?
-
Cs1csó
félisten
válasz pube111 #49879 üzenetére
Ez is hazugság, csak nem közvetlen hanem közvetetten hazudik.
Közvetlen módon: eladó egy GTA5-öt is f@xán futtatót gép
Közvetett módon: eladó egy GTA5-el telepített gép (a képen látszik is a GTA5 asztali ikonja) miért telepítene valaki olyan programot ami nem fut az adott gépen???? Gyakorlatilag nem hazudik de egyértelműen rosszhiszeműség áll fenn. -
SUPREME7
addikt
Áhh, majdnem beszopattam magam, emlékeztetőül magamnak és mindenkinek, soha ne küldj utánvéttel, amíg a vevő legalább az oda-vissza postaköltséget nem utalja előre. Helyi juzer tegnap este, hú neki nagyon kell a cucc, mondom jó, előre utalsz 5K-t és utánvéttel küldöm, áááh neki nincs közel bank, és nincs netbankja, legyek már jófej, van 3-4 pozitív értékelése. Jó, küldd az adatokat., reggel belép, de nem küldi, most ráírok, óóó hát ő talált egyet helyben ....
-
Vangelis
félisten
válasz SUPREME7 #49882 üzenetére
Az a baj a posta is kutya drága már. Én adtam fel tegnap egy bruuutusos fülhallgatót. Holnap veszi át az illető. Legalábbis remélem... Mert akkor 1000ft al megint levámolnak. 1660 Ft már egy fránya csomag... Hihetetlen.... Meg 1000 ha nem veszik át....
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
kenwood
veterán
válasz SUPREME7 #49882 üzenetére
az oke,hogy fekete meloja van,es sose latott meg bankot,de akinek se baratja,se rokona nincs,akit meg tud kerni egy utalasra,annak en se fogom meghitelezni a postakoltseget.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
koko52
nagyúr
-
SUPREME7
addikt
válasz Gyuri27 #49888 üzenetére
Vágom, csak elgyengültem, próbálok jófej lenni néha, de nem érdemes. Múltkor elvittek egy cuccot, de helyszínen találja ki, hogy írjunk adásvételit, nem gond, csak szóljon előre, viszek kitöltöttet és nem ott kell körmölni 20 percet, mert még a saját adatait se töltötte ki előre...
-
gban
Közösségépítő
Helyi.
Eladó TV.
Használatból eredően kijelzőn akad 1-2 karc.Mire használták és hogyan?
Karcos a nézése?[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
Cs1csó
félisten
válasz pikszel #49893 üzenetére
Híradó, ugyan már!
- kisnyúl született az állatkertben
- öreg nénit leütöttek 200Ft-ért biharbaxnádon stb. kb. ezek a hírek.Értelmetlen televízió híradót nézni:
- az RTL bulvár + bűnügyi krónika (nem érdekel, hogy egy világvége faluban valaki italozás után leszúrt egy másikat vagy ellopott egy biciklit)
- közmédia hazudok de durván + tv2
- ATV is elég jelentősen bulvár + bűnügy[ Szerkesztve ]
-
-
Vakegérke
félisten
válasz pikszel #49893 üzenetére
Wazze, egy ingmosásba kerül nekem ez a beszólásod. Elemi erővel tört ki a számból a ribizliszörp. Harag nincs, megér ennyit egy szívből jövő röhögés.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Hardverapró eladó, sok pozitív értékeléssel. Feltett egy iPad hirdetést:
- a képeken fóliázott, új iPad, iPhone töltő, kábel (csak ez a 3, doboz, más semmi).
- a szöveg szerint eladó a garanciális, új, készülék a képen, amihez töltő és kábel jár, semmi egyéb infóA vevő negatív értékelést adott, mert a töltő rossz (gyenge ugye, nem iPadhez való, hanem iPhone-hoz).
Eladó töröltetné, mivel az értékelés után ő visszavette volna.
Alapvetően ha az eladó visszaveszi, rendezi a helyzetet, akkor ennek eleget teszünk, mert az anyagi elégedettség a legfontosabb. Itt viszont a vevő nem reagált erre, eltűnt.
Az eladónak azt válaszoltam, hogy ezt most nem töröljük, mert nem írja, hogy a töltő nem hozzá való és gyenge is. Rajta van a képen, látszik, hogy mit ad, de szerintem ez így mégsem korrekt, aki nem ismeri az iPadeket, az szív.Természetesen el lettem hordva mindennek, ezért kíváncsi vagyok a ti véleményetekre, hogy elég korrekt-e, ha a képen rajta van, de nem írja, hogy ez bizony nem hozzávaló? Nyilván nem egy Bánáti, de ez szerintem már a szürkezónának a nem korrekt részére esik. És egyébként sem szankcionáltuk, csak nem töröljük az értékelést.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Trollok komolyan
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest