- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
Szuksegem lenne egy 27" (vagy nagyobb) monitorra.
Panel,funkciok semmi nem erdekel, csak nagy legyen.Arukereson 40-nel indul,ezt huztam meg limitnek az apros keresesben.
Elkepesztoek a talalatok.
Ilyen 8-10 eves "sima lcd" cuccok mennek 35 korul.
Nem eleg,hogy barmelyik nap osszefoshatja magat,de tobbet eszik,mint a gep,amire kotnem.Itt is az van,mint a teveknel. Megnezi arukereson,8 eve 70k volt,akkor felrakja " fel aron".
Az nem baj,hogy egy otost melle raksz,es negyed akkora fogyastassal bontatlan cuccot veszel.
Egy ilyen oskovulet max egy 20-ast erne[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Rison77
senior tag
Kap még itt valami friss tiszta levegőt ?
-
Alg
veterán
Másik véglet:
Willhabenen 100 euóért hirdettek egy rakás cuccot egyben (nem számtech, hobbi rétegtermékek). Egy dologra volt belőle szükségem, két másik cuccot megtartottam tartalékba, többit kitettem a "szakmai" apróra. Egy héten belül 40ezerért vitték el, ami nálam maradt azt kb. még 30ezerért tudnám eladni... (új ára valahol 500EUR körül lehet jelenleg a pakknak)
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
kenwood
veterán
[link]
Mar nev is eros, de szerintem a weblap a mukodeshez szukseges minimalis torvenyi felteteleknek sem felel meg.
Az arakat elnezve eros ketsegeim vannak a termekek eredetevel kapcsolatban isMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Alg
veterán
válasz kenwood #49319 üzenetére
Az ÁSZF vicces:
A felhasználói hozzáférési adatok (így különösen a jelszó) titokban tartásáért kizárólag a Vásárló felelős.
vagy szolgáltató megjelölésnél ennyi: nemzeticipobolt.hu - se cím se cégnév se adószám semmi
Meg hasonló nyalánkságok
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Gyula84
veterán
én már rendeltem is egyet
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Paxker315
addikt
ófene, facse hirdetés ide mutatott:
és valami megmagyarázhatatlan módon nem idiótamódra összeállított csomagokat kínálnak, hanem, teljesen korrekt csomagokat (kiv. a single modul ram-okat az olcsómasináknál)
Aorus B450 Elite alaplap a "beugró", s tápból is a (teljesen korrekt) Corsair CX széria alá nem adják.
Furcsa egy bolttól ilyet látni...
-
koko52
nagyúr
válasz Astroboy #49328 üzenetére
Beszarás baszd+. Hifit valszeg életében nem hallott még.
Sok teleshop fost nézhetett. Még valami "ájánde" járhatna hozzá."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
-
Alg
veterán
válasz Astroboy #49328 üzenetére
Gondolom a kínai 10-20 eurós "zene dobozokat" értékesíti tovább
De legalább van raktárkészlete, nem a "megrendeled kifizeted aztán én majd megrenedelem neked és majd megérkezik két hónapon belül" verzió mint amik ellepték a Vaterát.
A szakmai leírások (tükrös, rácsos, 35cm-es) különösen mókásak.
[ Szerkesztve ]
-
Rison77
senior tag
Hát ez nem tudom mi akar lenni, de elég súlyosnak tűnik a dolog.
Ahh, ezoterikus csodaszerek, hát valamire költeni kell azt a nyugdíjat[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz Rison77 #49336 üzenetére
A Funkcionális Állapot Korrektoraként a közérzet javítását szolgálják! Energiainformációval működnek, (hasonlóan, mint a homeopátiás szerek) és mindenkinél egyéni a használatra történő reakció, az egyéni alapenergetikának köszönhetően. Információs szintű harmonizációt hoznak létre a funkcionális állapotban.Magyarországon nem számítanak egészségügyi terméknek. Hitelesítő engedélyekkel jelenleg kizárólag Oroszországban és a FÁK államaiban rendelkeznek.
Olvass tovább: https://www.kolcovlap.hu/
-
-
8th
addikt
Napi facebook idiótánkat add meg nekünk ma. [link]
...
-
cbmfan
őstag
válasz Cs1csó #49347 üzenetére
8 általános? ugyan. ahogy lemásztak a fáról máris nyomják kezükbe a telefont és rászabadulnak netre.
96-tól lógok neten, kétezres évek közepéig volt jó a helyzet. ahogy kezdett terjedni az okostelefon úgy csökkent a net használók átlagos értelmi szintje...
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
Cs1csó
félisten
válasz cbmfan #49348 üzenetére
Ezt nem kenném 100%-ban az okostelókra, egyszerűen a 90-es évek végén jellemzően a "kocka" fiatalok, egyetemisták, IT szakemberek, egyéb tudományos munkát végzők stb. voltak fent a neten a zsákfalukban még nem is volt net stb.
MOST, már MINDENKI - IS - a neten van és ez magával hozta - természetes módon - a színvonal esését.
SŐT lesz ez még rosszabb ha a SZIP program - SZupergyors Internet Program - is teljesen beszövi majd az országot és ahol idáig nem sem volt most az is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest