Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Mivel nincs háttértár kategória, így kvázi megfelelő helyen van. Mégis a HDD "utódja", így mindenki ott keresi.
-
Ptech
addikt
Valószínű, hogy az egység sugarú júzerek és ifj. Veér Istvánook miatt van ott, hogy ők is megtalálják.
-
aero.
veterán
Szerintem azért rakták oda, mert egyértelműen ugyanazt a feladatot látja el, mint a merevlemez. Ráadásul mivel ugyanaz a feladata, az ember akaratlanul is egy helyen keresi így csak lenyitja a Merevlemez szekciót és ott van. Jobb, mint legörgetni az S-ig.
-
No-kia
addikt
erre én már az első ssd-k megjelenésekor is felfigyeltem, máshol is így van
zodiak: de ponth ez az, hogy a merevlemezek kategóriában van xD
-
z0d1AK
nagyúr
Az SSD sok helyen kerül külön kategóriába a merevlemezeken kívül, mivel még azért "speciális" hardvernek számít, még akkor is, ha sokan szaladgálnak itt vele a Ph!-n.
-
.bableWes
őstag
te kis "csiter"
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Left 4 Dead 2
- Óra topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest