- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Engem PHP esetén azért eléggé zavar a gyenge típusosság is. Egyrészt azért, mert szerintem már ez önmagában is nagyon nagy teret ad a misztikus gányolásokra ("dobáljunk bele mindent egy változóba, oszt jóva', amúgy is kit érdekel, működjön, azt kész, nem?" - na az ilyen hozzáállású programozókat kellene minden munkaórában legalább egyszer tarkóncsapni egy péklapáttal
), meg az áttekinthetetlen kódok írására (mennyivel szebb lenne, ha egy int típusú változóba csak int típusút lehetne belerakni, pl. objektumot már nem lehetne belekényszeríteni), másrészt ez nehézzé teszi a kódból való automatikus generálást is. Utóbbira példa: legutóbb SOAP-hoz szerettem volna WSDL-t generálni, ez egy C#-kódból kábé két klikk, míg erre igazán jó módszer PHP-ben nincs, vagy csak nem tudok róla. NuSOAP-pal is lehet bőven szopni. Nehézkes, nem feltétlenül egyértelmű, és szerintem szarul dokumentált - a kódjában kellett túrkálnom, hogy rájöjjek, mit rontok el igazán összetett adatstruktúrák visszaadása esetén.
Örülök, hogy PHP-programozóként alapvetően Te is rendkívül kritikus vagy a PHP-val szemben, és nem vagy szemellenzős.
Legutóbb néhány "PHP rulez, PHP is the best"-agyú webfejlesztő srácnak megemlítettem, hogy milyen durván hiányos még mindig a PHP, hosszú múltja ellenére, hát jó kis vitába keveredtünk. Jó, hogy vannak, akik kellő tapasztalat birtokában is látják a hibáit (vagyis inkább épp azért).
Persze ettől függetlenül nagyon jó és hasznos nyelv a PHP.Amúgy én is biztatlak, hogy írogass még a webfejlesztésről.
Én szívesen olvasnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- OLED TV topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest