- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
Elég fiatal márkáról van még szó, szóval van idejük fejlődni
"...nekem egyből szúrta a szemem az oldallap csavaros felfogatása ami elől van."
A Lian-Li se mindig használta a jelenlegi oldallap-rögzítő megoldást. Emlékszem, amikor a szeretett Lian-Li Q11-em oldallapjának leszedésekor 8db csavart kellett kiszednem. Ettől függetlenül tény és való, hogy a Lian-Li jelenlegi megoldása praktikusabb.Az hogy az alja,-és a hátulja eredeti alu színű...ez eléggé szubjektív. Van aki szereti, van aki nem. Teljes feketében egységesebb lett volna, de szerintem így se rossz.
Az előlapi kivezetések elhelyezése szintén szubjektív, erre nem mondok semmit.
Azt viszont meg tudom mondani, hogy annyira nem könnyű összekarcolni, mivel már a birtokomban van egy, amit elkezdtem átalakítgatni a saját szájízem szerint és a munkafolyamat közbeni tapasztalat azt mutatja, hogy a hétköznapi használatnak elég jól ellenáll. Tehát ha egy kulcstartó véletlenül hozzáverődik egy kicsit, az nem fog jól látható sérülést okozni.
De ez nem a gyártó érdeme, hanem a szálcsiszolt alu festési eljárásának tudható be, mint a Lian-Li esetén. Emlékeim szerint arra se kellett úgy vigyázni, mint egy hímes tojásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest