- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz4blya
tag
válasz
Crystalheart
üzenetére
értelek

nagyrészt analízisből fogok érettségizni, ha megtanulom rendesen remélem többé nem lesz vele gondom.
proci985: kösz
elhelyezkedéssel úgy nagyjából megvannak a terveim, nem szeretnék nagyot mondani 
-
sz4blya
tag
a kolozsvári Babes-Bólyain fogok továbbtanulni jelen állás szerint és náluk az első évben van analízis és geometria. annyira húzós csak nem lehet
egyébként az egyetemen végig tanulni szeretnék, úgyhogy ha nem viszik nagyon túlzásba, remélem lesz gond.a későbbiekben mint szoftverfejlesztő azon belül is mint game developer programmer szeretnék elhelyezkedni.
a másik dolog ami valamiért vonz az a kernelszintű programozás/fejlesztés és operációs rendszerek, esetleg hálózatok, ilyesmik. nyilván oda viszont egész más felkészülés kellene. -
sz4blya
tag
Hmmm... az itt leírtakat elolvasva kicsit elbizonytalanodtam.
Sosem voltam jó matekból, már ami a képletek tanulását illeti. 1-8 osztályban például rendszeresen azt csináltam, hogy csak a nagyon alap dolgokat tanultam meg, a többit meg akció közben kilogikáztam. Kicsit tovább tartott így általában elvégezni a feladatot mintha mindent tudtam volna fejből, de szinte mindent le tudtam rögtönözni. Aztán az előző évet gimiben abszolút kihagytam, pont emiatt, az átmenőm tanulás nélkül is megvolt. Most idén az emelt matek érettségire analízisből sokat kell majd pótoljak, de ez még belefér.
Abban viszont nem vagyok biztos, hogy 250 oldalas képlettárat megtudok tanulni. Az informatikát mindig azért szerettem, mert az algoritmika többé kevésbé interaktív, soha nem okozott nehézséget összetettebb függvényeket gyakorlatilag mindig csak improvizálni, gyak. ugyanaz, mint Crystalhearth és a QuickSort esete.
Az ilyesmiben logikai készségem és magas intelligenciám (már bocs
) miatt mindig jó, kifejezetten tehetséges voltam, az a problémamegoldó típus, de amint pl. a matek elveszti kötődését a gyakorlati felhasználáshoz engem már nem tud lekötni és sokkal inkább nehezemre esik megtanulni.Most akkor nekem való az infó-egyetem vagy nem?
-
sz4blya
tag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Melyik egyetemeken lehet ilyen zombulás szinten programozást tanulni? Én mindig is ilyesmire vágytam

-
sz4blya
tag
Mi a jó nyavalya, hogy mindenkire most jön rá a "kódolhatnék"?

2. kérdés: leginkább csak tömörítve. esetleg még úgy hogy létrehozol egy másik felhasználót jelszóval és csak neki adsz hozzáférést a mappához a tulajdonságok menüben. de ezt nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardcore café
- Gitáros topic
- Solus Linux
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

egyébként az egyetemen végig tanulni szeretnék, úgyhogy ha nem viszik nagyon túlzásba, remélem lesz gond.
) miatt mindig jó, kifejezetten tehetséges voltam, az a problémamegoldó típus, de amint pl. a matek elveszti kötődését a gyakorlati felhasználáshoz engem már nem tud lekötni és sokkal inkább nehezemre esik megtanulni.