- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
2x
-
GabN73
addikt
2 óra nagyon sok idő 2 ilyen "kis" pizzára
fél óra alatt bennt van mind2,csak adjatok hozzá 3 liter nestea-t!Pedig 70 kg alatt vagyok
-
kmisi99
addikt
azaqva neked aztán lehet gyomrod
Nekem éppen hogy befér 1,5 35 centis Azt tanácsolom igyál mellé vizet mert az nagyon fontos a világbajnok evők is isznak verseny közben! Ja és szerintem nem nagy falatokban nyeld hanem nagyon rágd meg
-
zoo8800
veterán
Ne legyen rajta sok sajt, az nagyon laktat
Klassz lenne egy ilyen buli, de diétázok -
Csemike
aktív tag
Uramisten.... Egy fél is nagyon sok lenne.
Hát... lóétvágyat.
-
Tv
senior tag
Turmixold össze
-
nem_tom
őstag
Készíts be egy vödröt, aztán egyél ameddig bírsz, oszt ha kell kihányod és folytatod. Ahogy a lovagok korában, a királyi lakomákon.
-
nem_tom
őstag
Bocs, dupla!
-
szablya
aktív tag
Na meglett-e éve az a pizza, he?
-
JetiRulez
őstag
Eszembe jutott. Mi 3 db 60 centis pizzát rendeltünk ebédre osztálykiránduláson. 14-en voltunk, 1 egész pizzát Én ettem meg fél óra alatt. Másnap reggelig egy falatot sem ettem.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #20 üzenetére
45centis... az emberes méret, főleg, hogy nagy része tészta, ami ki tudja tölteni a gyomrot rendesen
simából (30centi körüliből) szerintem én is simán bevállalnék 2-t a 66kg-mal, de ez azért jóval nagyobb... 1db-ot is necces megenni... hacsak nem olyan alkatú a "fórumtárs", mint egyik volt évfolyamtársam: kb 2méter magas meg 140-150kg (és ránézésre nem kövér, csak akkora, mint egy szekrény), ő egyszer helyből megevett 5kiló spagettit szósszal, sajttal, mindennel
(neki nem lenne gond szerintem 2 ekkora pizza)
ui: nem akarok vészmadárkodni, de szvsz. bukni fogod a fogadást (hacsak nem te vagy fekete laci, ex-évfolyamtársam, vagy valami közeli rokona valamelyiknek)
ui2: azért érdemes vigyázni, mert történt már olyan, hogy szétrepedt valakinek a gyomorfala a túl sok kajától és belső vérzésben elpatkolt
a profik ilyen zabálások előtt "edzeni" szokták magukat... nézz utána és kezdj már el előtte készülni... mintha a szőlőt hallottam volna, hogy abból k*rva sokat be lehet zabálni és a gyomor rugalmasságát fokozatosan lehet vele fejleszteni...
#22: 45centis a pizza... felületre 45^2*3.14, amíg a 30centis: 30^2*3.14... arányokat tekintve 2db 45centis nagyjából annyi, mint 4.5db 30centis... 2órára leosztva: bő 25percenként kellene betolni 1db 30centist...
-
törölt tag
2 óra alatt simán meg lehet enni... Negyed óránként eszel egy negyedet aztán csókolom.
-
Csuty94
tag
válasz
Mr.Csizmás #20 üzenetére
ja..se hányni sem fosni nem lehet...
-
Mr.Csizmás
titán
2 óra - 2 pizza ->> 4x félóra, 4 fél pizza. így máris jobban hangzik.
a lényeget meg leírták közben. lassan, jól megrágva, kiélvezve az ízeket, és igyál hozzá
a hánytatós, fostatós hsz-esek meg magukból induljanak ki
-
Tv
senior tag
Hányni lehet közben? Akkor nem nagy kaland
-
samfishR
senior tag
válasz
Szten Márs #4 üzenetére
az is sima, a 2. óra vége előtt 5perccel betűri a maradékot és kész
ha utána visszajön, nem gond
-
Jhonny06
veterán
Megenni annyira nem nagy kaland, viszont utána kurva szarul fogod érezni magad.
-
EczkE
veterán
Irigy vagyok rád.
Én most szívesen megennék kettőt!
-
szablya
aktív tag
Én meg, hármat is!
Tipp: most már neki kéne fogni!
-
JetiRulez
őstag
Két óra bőven elég két pizza elfogyasztásához. Szépen lassan, egyed, úgy van ideje tágulni a gyomrodnak közben!
-
morhange
tag
Ha előtte eszel kevés salátát akkor tágítja a gyomrodat így többet tudsz megenni.
-
DEJVID
őstag
Jó éhesen kezdj neki, ne kapkodj, rágd meg jól. És persze ne add fel.
-
Zsom!
tag
Mi a tét, ha szabad tudni?
Oszd be ne fald be az elsőt gyorsan, azért van annyi idő, hogy kihasználd.
Én is benne vagyok egy fogadásban, miszerint 2011. 09. 01-jén már Mac gépről írok.A tét egy tábla csoki.
-
Gergő_
őstag
igyál hozzá sok tejet.
-
Akos96
senior tag
ÉrezdHasználd az Erőt. -
Szten Márs
nagyúr
Az is a fogadás része, hogy a már lenyelt pizzadarabok benned is maradnak a határidő lejártáig?
-
Ice!?
őstag
lépd át a korlátaid..
-
mexicanraven
senior tag
Egyed részegen, 8 deci pálesz után!
2 dolog történhet így: átlépsz egy másik tudatállapotba ahol nem jelent gondot a pizzák elfogyasztása vagy az előző hatás bekeveredik gyomorégéssel, savháztartás felborulásával ami szintén arra késztet, hogy egyél! -
Csuty94
tag
nyitva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Creality Ender 3 Pro 3D nyomtató
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged