- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
silentkiller
senior tag
Ennek a [fórumnak] a közepén találtok pár képet, amit feltehetően ezzel a géppel lőttek. Szépek, meggyőzőek... kár, hogy nincsenek eredetiben is felrakva (EXIF) adatokkal
-
gyáliSanyi
őstag
Értem.
Akkor ez olyan mint ami az N95-be van.
Csak annyival lesz másabb, hogy 8,1MP Meg még pár dolog. -
kopaszkukac
tag
válasz
gyáliSanyi #147 üzenetére
és igo nem fog menni rajta, ahhoz windows mobile kell
-
válasz
gyáliSanyi #147 üzenetére
Annyit takar, hogy megfelelő programmal képes lehet a helyzeted meghatározására, illetve annak térképen való elhelyezésére.
A nem GPS-képes telefonok ezt nem vagy csak külső GPS-vevővel képesek megtenni. -
gyáliSanyi
őstag
Hardverekbe nem vagyok annyira otthon, de mit takar az, hogy van GPS a mobilba? Lehet majd ezzel is IGO szerű programot használni vagy ez fizetős lesz?
-
gyáliSanyi
őstag
-
badacsony
őstag
válasz
SpongyaBob #144 üzenetére
Ami a fórumban meg lett említve felőle, azt mind tudja, a többit nem. Ennyi.
-
badacsony
őstag
válasz
SpongyaBob #142 üzenetére
Szerintem erről már mindent tudunk.
-
SpongyaBob
veterán
Mindenesetre én már nagyon kiváncsi vagyok a bemutatóra, hogy konkrétan milyen paraméterekkel fog rendelkezni eme készülék.
-
badacsony
őstag
válasz
silentkiller #132 üzenetére
Úgy tudom, szeptember vége / október eleje.
-
AS
félisten
Nem lesz könnyű dolga ugyanis nem most jön hanem kb 2008 végén, amikor pl a Samsung G900 is ami szintén 8 megapixeles lesz, és gondlom Nokia is így tesz.
-
AS
félisten
válasz
AMD Power #135 üzenetére
8 megapixelnek lehet örülni , mert szerintem most már ehhez kénytelenek új optikát fejlesztetni, nem úgy mint a K850, és utódainál.
Szóval telefonoknál fontos hogy több megapixels ,mert egyben jobb optika is kerül bele.
Természetesen nem 8 megapixels méretben fog jó képeket készíteni hanem pl 3. -
AS
félisten
Ez valóban szép lesz.
Fényképezőgép majd kiderül milyen lesz.... -
Dr.Anonymus
addikt
azért az vicces, hogy már demo tour is megjelent a telefonról, holott be sincs jelentve..
tényleg kezd az az érzésem lenni, hogy az SE direkt szivárogtat...
de megvan a hatása, a gsmarena.com-on több hsz-t generált egy nap alatt a hír, mint az új iphone...a bétás fotók nem is rosszak...
-
silentkiller
senior tag
Mikor jelenik majd meg?
-
joey04
titán
válasz
LEFTHORSE1 #130 üzenetére
Már szinte látom ahogy a kamera védőjére fúrom a lyukat a zseblámpa funkció miatt
hát ez kész! -
LEFTHORSE1
őstag
No fene, kezd tetszeni, és zárt op. rendszere lessz. Tetszik ahogy a két vége le van kerekitve oldalból, szemből meg szép kocka. Azt hiszem sokat nézegettem a fehér változatot és azért nem tetszett, de feketében nagyon bejön. Már szinte látom ahogy a kamera védőjére fúrom a lyukat a zseblámpa funkció miatt, de ha a menüjében nem lessz ilyen akkor talán csak fog megjelenni valamilyen alkalmazás, és nagyon jó hir a videó mérete, végre ilyet is csinál a SE
-
Blackdeath
aktív tag
ez azért nem gyenge. ahhoz képest, hogy ez még csak egy nagyon-beta verzió!
örülök, hogy végre beszereztem egy komolyabb 5mpixeles etalon telót (samsung g600), erre meg az SE végre csinál egy valszleg majd később mindent alázó 8mpixeles kamerás telót. én meg majd hülyét kapok, amikor meglátom majd a végleges szoftos c905 képeit. lassan el is dobhatom a zsír új telómat. zsír.
-
nygma
addikt
Mit ki nem találnak...
-
LEFTHORSE1
őstag
scratch resistant mineral glass - WOW akinek van T650-e az tudja milyen pazar egy ilyen kijelzo
-
joey04
titán
válasz
HardSanyeee #120 üzenetére
pont erre gondoltam!Alapvetően ez még kevéske de mivel teljesen kezdetleges még minden téren a szoftver egész bíztató.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
HardSanyeee #123 üzenetére
Hát ezt benéztem
Úgyhogy én kérek elnézést
De télleg olyan mintha arra írta volna
-
HardSanyeee
őstag
válasz
SpongyaBob #122 üzenetére
feltételezem az "ugyanmár" szövegre gondolsz, de az csak az aláírása
ha nem arra gondoltál akkor bocs
-
HardSanyeee
őstag
-
Thom!
veterán
-
bolondember
MODERÁTOR
A300-as kezelőfelület?
Hmm, kíváncsi leszek rá! Pofás kis cucc, de iylen súly mellett csak fém egy része..
-
Dare2Live
félisten
válasz
MrDoubleB #68 üzenetére
rengeteg telóban van Sony cmos érzékelő annak, hogy most Sony nem IMXxxxx-nek nevezte el az érzékelőjét hanem adott neki egy menő nevet semmivel se lett jobb/rosszabb. Esetleg eladhatobb viszont igen.
már várom, hogy a A/D átalakítót meg raw->jpg feldolgózó áramkört mikor nevezik el pl Bionznak mert akkor biztos jobb lesz....
Végülis ez a menő szóse róla.... expeed, digic.... -
_Bumburnyák_
csendes tag
Szerelem első látásra...
Nagyon tetszik a design....
Mégha 5Mp-s lenne akkor is kéne...
Én a SE helyében továbfejleszteném a k850i kameráját és nem csak a számokkal játszanék...nemkell a parasztvakítás...thx....
Ha marad a design és tényleg 1 jó fényképező lesz benne(nemkell 8Mp, mint mondtam elég lenne az 5Mp-s "továbbfejlesztett")tuti köv. telefon...
Végre kezedenek felébredni a SE-nál -
kopaszkukac
tag
válasz
HardSanyeee #108 üzenetére
ez baromság...
-
SpongyaBob
veterán
Hát ez pazar
És mi ilyenekkel telefonálgatunk
-
Olcsi
senior tag
válasz
HardSanyeee #108 üzenetére
Tudom, láttam már...most volt a fókuszban is, csak hogy kicsit megmutassam a médiabéli tájékozottságomat is.
-
kavicssli
addikt
Még ha szálcsizsolt alu lenne
vagy ez már sok lenne?
-
papi77
addikt
válasz
huppancs89 #99 üzenetére
Szerintem+ bőven elég!
-
joey04
titán
válasz
huppancs89 #99 üzenetére
miért is?
-
Olcsi
senior tag
Hm...szép, nagyon szép, és kecsegtető a kamerája. (Hehe...milyen rája?
) Azért kíváncsi leszek az árára, gyanítom egy ideig halandók számára megfizethetetlen lesz...
Huppancs: de ez egy telefon ám...még mindig.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
huppancs89 #99 üzenetére
Már miért lenne szégyen?
-
huppancs89
tag
Kivi vagyok h ez milyen videót tud, mer a 640x480 30 f/s ennek már szégyen lenne
-
SpongyaBob
veterán
Egyébként szó mi szó ez egy nagyon szép telefon.
-
badacsony
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #93 üzenetére
Méret a cikkben; no FM transzmitter; 18mm alul, felül asszem 19,5 vastag.
joey20:
Gyakorlatilag is. -
joey04
titán
válasz
LEFTHORSE1 #93 üzenetére
Elvileg VGA videó lesz
-
LEFTHORSE1
őstag
Nem tudom miért olyan közömbös számomra e mobil, kehet hogy csak élőben vadulnék rá. A 18 milis vastagság az hol van mérve a kameránál vagy alul a navi résznél? Ha jól látom a kamera védö becsukásakor eltakarodik a led, akkor hogy használható mint zseblámpa, kinyitott kamerával? Ha tényleg nem tettek előlapi kamerát akkor annak csak akkor örülnék ha annyira feltolják a kijelzőt mint a K750-nél ezzel a hosszusága csökkenne 100 mili alá, esetleg van benne FM transmitter mert ha van akkor már egyből nem kell a W980. Ja és videó méretéről van valami infó?
-
shtml
őstag
válasz
SpongyaBob #83 üzenetére
Nem értek egyet veled. Dare2live itt világosan és érthetően leírta, miért nem jó ez a túlzott felbontás ilyen kis szenzorméretnél. Amit egyébként mindenki tud, aki picit is foglalkozott digitális fotózással.
-
vosimo
aktív tag
Hát ez tényleg jó lett. Biztos drága lesz.
-
MrDoubleB
csendes tag
Fenébe... én is most olvasom, hogy lehet mégsem lesz benne optikai zoom.
Ehh... 2008 Q4-ben a "flagship" kamera telójukon nincs mikor a többieknél már most van (sőt, Japánban náluk is). Ki érti ezt?
-
Goog
csendes tag
Én látok rosszul vagy tényleg nincs előlapi kamera?
-
copin
őstag
válasz
SpongyaBob #83 üzenetére
Ne becsüld le a "vásárlókat".
-
SpongyaBob
veterán
Amúgy nem értem mit vagytok úgy kiakadva azért mert 8 megapixel...Teljesen mindegy hogy most 2 vagy 8.1 MP van egy telefonba.A célnak úgyis mind a kettő ugyanúgy megfelel.Senki nem ezt fogja álmai utazására magával vinni.Ha nincs más,arra meg teljesen tökéletes.Csak előkapjuk klikk és mindenféle nagyítások nélkül elfogadhatóak a képek.Egyébként meg ahhoz, hogy én is eladjam a termékemet növelném a pixelszámot mert mi hiába tudjuk, hogy nem kell a 8 MP... a vásárlónak több kell
-
úúútálatos
tag
http://www.hwsw.hu/hirek/36234/sony_ericsson_cmos_gps_geotagging_c905_shiho_mobiltelefon.html][link][/L]
-
AMD Power
titán
Ez valami iszonyat baba. C902 is nagyon tetszik külsőre. De ez még komolyabban néz ki.
-
gyiku
nagyúr
bejon ez a k800as csuszkas forma. de csak feketeben, feherben csunya
vegre nem ujitanak, mint k810-nel, sztem azt elqrtak a kerek gombokkal nagyon
-
badacsony
őstag
válasz
HardSanyeee #74 üzenetére
Wi-Fi bármelyik telefonban lehet, aminek oprendszere (nyílt v. zárt) támogatja azt. (Lsd. Nokia 6300i.)
Már az A2 is Wi-Fi képes. Most egyáltalán nem biztos, hogy C905-ben A3 fog futni. -
HardSanyeee
őstag
miért érzem úgy hogy az a képlet hogy:
Sony Ericsson + 3 Mpixelnél nagyobb kamera = fos képminőség???előbb várjuk már meg a tesztképeket, utána majd szarozhatjátok (ha megérdemli)...
de ha télleg olyan lesz a kamera mint az 5 mpixelesek akkor is simán el fogják tudni adni mert más téren igen sokat tud. A3, Wi-Fi, HSUPA, GPS, TV-kimenet (ami ráadásul eddig nem volt SE-ben) élő példa erre a K850i. Mobilarénás tesztben is ajánlott plecsnit kapott még úgyis hogy a képminőség gyenge. és miért? volt benne ujdonság. A2, giroszkóp, új médiamenü, HSDPA. éppen ugyanezért ennek a telefonnak is lesz sikere SZVSZ.
más: lehet hogy én vagyok tudatlan de nem úgy van h csak nyílt op rendszeres telóban lehet Wi-Fi? ez pedig nagyon nem az... vagy netán az A3-as platform tud ilyet is
-
-
-
badacsony
őstag
-
MrDoubleB
csendes tag
Annyira jó, hogy itt mindenki brutálisan ért hozzá és osztja az észt, közben pedig CCD érzkelőkről beszél.
A lényegre térve, valóban nincs sok értelme a pixelek számát növelni ha az érzékelő/optika nem fejlődik, de nagyon csodálkoznék ha ebbe a csúcsmodellbe nem az új Exmor CMOS kerülne amit a 5.1 megapixeles W61s-en is alkalmaznak. Az sem tökéletes, persze, de szerintem a jelenlegi 5 megapixel körüli csúcsmodellekben használt CMOS érzékelőknél nagyságrendekkel jobb.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Egyébként az optikai zoomot ki is hagyta a magyar nyelvű hír, pedig az is lesz benne.
-
Dare2Live
félisten
Ez mobilteló függő.
Ha kissebb felbontásban haználod akkor vagy
-Konvertálódik a 8/5mp 2/3mpre és ekkor csökken a zaj, ellenben itt absz nem biztos gyorsabb lesz a mentés.
-a CCD csak bizonyos cellái lesznek kiolvasva ekkor nincs konvertálás a dolog gyors is lesz de a képminőség az rossz lesz.Mind2megoldás rosszabb mindha csak egy "mindenhova elég" 1920*1200as ccd lenne a gépben.
Persze a CCDk is fejlődnek így ma már egy 5mps ccd is hozza azt amit egy régi 2mps, de ha ez az új csak 2mps lenne akkor ott valós komoly előrelépés lennne jel/zaj viszonyban.
A dolog egyébként büdös komplex, pl nagyon sok múlik a ccd analóg jelét digitté konvertáló A/D minőségén is és a "nyers kiolvasott ccd pontok" jpg vé alakítása, zajszürési lagoritmusán is.
-
b_master
tag
Szép teló, a kamera 8,1 Mpixet pedig remélem nem csak bebiggyesztették a szoftverbe.
-
(Kolombusz)
veterán
A Sony Ericsson még egy épkézláb 5mpx-es telefont sem hozott ki, mi lesz itt a 8mpx-essel?
Mi lenne, ha nem az mpx háborúba menne bele, hanem csinálna egy olyan telefont, ami 3mpx, de hozza azt a minőséget, mint az 5 éves Canon A70-es, 3mpx-es kompaktom.
-
Atlantis
veterán
Gyönyörű darab(persze feketében). Minden benne van, amit a k850-ből hiányolok, bár gondolom ez se lesz fémből.
8MP mondjuk szerintem is felesleges, nekem elég lenne 2-3 is, ott még van esély rá, hogy normális képek készüljenek vele.
-
Ricardo
titán
Remélhetőleg ezek már jobbak lesznek. De ha a kamerát, nem nézzük akkor is jó dolgok lesznek benne ami eddig nem volt jellemző. Jelenleg az újracsomagolós korszakát éli a gyártó. Talán most majd kilép ebből (xperia, ez a modell...) ahogy a samsung tette, és rágyúr fejlesztésre.
-
copin
őstag
Ultrakompakt gépeknél is apró érzékelő+optika páros van. Viszont náluk már 7-8 mpx már átlagosnak számít. [link]
Az ultrakompakt masinák a legkisebbek a kompaktok között, nem ritkán az ingzsebben is elférnek. Általánosságban elmondható, hogy ezek többsége csupán korlátozott lehetőséget ad az automatika felülbírálására, viszonylag kevés paraméter beállítását bízza a használójára. Leginkább hobbifotózáshoz használhatók.
Ezaz a felbontás, amikor már be lehet ilyet linkelni.
-
Ricardo
titán
Jó lesz ez.Mindenki szídta az SE-t hogy nem újít, és most hogy villant valamit az jön hogy felesleges. Egy 8-as optiával már szép 3-as képeket leht majd lőni. Emellett a tudása is nagyon jó. Nekem tetszik,és kíváncsian várom.
-
bentsze88888
tag
mindig a csúcskészülékekre megy a legnagyobb fika!
-
sp33dypr0
tag
Sokáig én is a telefonom használtam fényképezésre, alapvetően meg voltam vele elégedve, mert nem volt más!
Habár azóta már egy Nikon tulajdonosa lettem, még mindig elvárom, hogy tudjak a telefonommal olyan képeket készíteni, amin látom is hogy mit fényképeztem!A telefon nagyon tetszik, bár a 8 megapixel miatt szerintem indokolatalanul magas lesz majd az ára!
-
whiz
aktív tag
Első SE teló, amire helyből azt mondom: kéne. Na ezt is megértem...
Megapixelháború: azért ha ki akarsz nyomtatni egy képet mondjuk 10x15-ben, rohadtul nem mindegy a felbontás. Akkor se ha zajos mindkettő, mint az atom. A nagyobb "foshalmaz" igenis szebb képet fog eredményezni, mert effektíve kissebb pontokból fog állni képpel együtt a zaj is. Nem kell okos szöveg, hogy nem jó semmire, meg egyéb baromság, ki kell próbálni és látni a különbséget. Más kérdés, hogy nem sokan(?) nyomtatgatják a telós képeiket... -
Peat;)
veterán
válasz
blueMerle #45 üzenetére
Én sem vágom, legalább a megapixelháború hozná azt az előnyt, hogy az alacsonyabb megapixelnél (3 pl.) valóban elérnék a pár éves digitális fényképezők minőségét, aztán a többivel felőlem marketingezhetnek 100 megapixelig is, csak a leglényegesebb hobbi méretben(szerintem ez 3mp, fotónyomtatni is jó, monitorra is pont jó, fölös nagyobb) fejlődnének...
-
blueMerle
veterán
válasz
dragontiger #48 üzenetére
Milyen kamu? Te meg is nézted ezt a cikket?
copin: vagy fordítva. A fél kilós masinákba lesz gsm modul
És akkó nem lesz panasz a képekre. Jahogy gáz vele telelefonálni? Na jahmm
-
dragontiger
tag
biztos írtátok,de most nincs időm végigolvasni mit írtatok
ez vagy csak kamu,vagy nagyot fog esni pofára a nép,h mien lesz a minősége
-
papi77
addikt
Inkább a képek minőségén javítsanak!!!
Egyébként kűlsőre tetszik... -
zolomon17
senior tag
Ha normális képeket csinál, akkor lehet, hogy mégse Xperia lesz a köv. telefonom
-
blueMerle
veterán
Ehh. Talán ha osszesen 50 fotót készítettem telefonnal egész életem során. Soha nem fogom megérteni miért jó ezt ennyire eltúlozni. Ok, tudom marketing. Most is van egy E51-esem és egy D900-asom, ha valamit le akarok kapni nem érdekel melyik telefon akad a kezem ugyébe, mert úgysem fogom a fotót a National Geographic fotópályázatán indítani, hanem valszeg nekem kell saját célra, esetleg telóképernyon megmutatni valakinek a képet. Kivételes esetben feltenni gépre.
Engem csak az zavar, hogy míg a K750i/K800i valóban egy mobil-cybershot modell volt, addig ezeket csak jóindulattal lehet annak csúfolni. Jó példa erre az összes 5 megás SE.
Szerintem is jobb lenne a 3 mpx kategóriában alkotni hatalmasat, aztán továbblépegetni, de a média és a marketing nagy úr. Mi lesz 3 év múlvaa telefonokban? 20 megapixeles zajhalmaz készítök?!?! -
mark75
senior tag
a 8mpix csak eladásnál jo szerintem.
optikai zomm lesz bennekülsöre tetszik a SE
-
joey04
titán
válasz
Dare2Live #42 üzenetére
tudom ha leveszem a felbontást az nem jelent automatikusan jobb képeket de azért valamit csak javít rajta(még az N82 képei is jobban néznek ki ha "csak" 3MP-ben használom), arról nem is beszélve hogy aki 8MP-ben használja az meg is érdemli hogy "percekig" tartson a mentése egy képnek.
-
Dare2Live
félisten
feketében nagyon bejövős eza dizájn.
8mp? Minek? Lassú legyen a mentése, kevés legyen a sorozat fps száma, zajos, mosott legyen? parasztvakítása köbön.
-
csoe
tag
Így van, majd meglátjuk, milyen lesz. Az viszont biztos, én két külföldi kirándulásomat is végigfotóztam W810 és K800 készülékeimmel, és a képeket a mai napig nagy szeretettel nézegetem függetlenül attól, hogy "full zajos" foshalom mind.
OFF:
"vita lezárva, olvass utána..." - most akkor hogy is van ez? -
róland
veterán
válasz
kopaszkukac #34 üzenetére
Akkor te belső ember lehetsz, ha már most tudod, mekkora is lesz a szenzor. (Az még véletlenül sem jut eszetekbe, hogy esetleg más méretű szenzor is kerülhet bele, mint az eddigiekbe?)
Inkább várjuk meg a tesztfotókat, mielőtt erről véleményt alkotnánk!
-
kopaszkukac
tag
nem csak sötétben lesz az...
és részemről befejeztem a vitát, mert látom nem hiszed el...olvasgass utána...
szerk.: persze, hogy van más része a telónak, én csak a 8mp-nek örülő embereknek írtam, hogy annyira nem kell örülni ám, aztán ebbe kötöttetek bele, azért csak erről írtam...amúgy semmi probléma a telóval, én csak a megapixelhajhászat feleslegességét kritizáltam
szerk2.: róland: mert 8mp-hez már nem férne bele a telefonba egy normális méretű szenzor, vagy ha bele is tennék, ahogy már egy normális optika is kell ami kiszolgálja (az viszont látszik hogy közel sincs meg), neked is csak azt tudom mondani hogy olvass utána
-
copin
őstag
válasz
kopaszkukac #34 üzenetére
Ebből mégnem következik az hogy "full" zajos lesz. Max rá lesz kényszerítve a júzer hogy nem tud normális képeket csinálni sötétben, mert magasra kell állítania az iso-t. De ez melyiknél nincs így? Amúgy nem csak érzékelőből áll a teló.
-
copin
őstag
válasz
kopaszkukac #31 üzenetére
Honnan tudod hogy zajos lesz?
-
silentkiller
senior tag
Első SonyEricsson telefonomál éreztem ezt az érzést (S700)
! Instant get
-
csoe
tag
Elképesztő, ahogy itt pampog mindenki, csak azért, mert nagyobb lesz a kép felbontása.
A "sok hülye" pedig nem csak azt nézi, hogy 8Mpx, ezért írtam, hogy "ha nem baltázzák el megint". És valóban a G600 képei szolgálnak bizonyítékul arra, hogy lehet (relatíve) minőségi fotókat készíteni egy mobiltelefonnal is. Ettől persze még mondatja bárki, hogy fényképezni nem telefonnal kell. Ez így van. De ha lehetőség van VGA-nál, vagy akár 3Mpx-nél nagyobb felbontású érzékelőt építeni egy telefonba, miért ne tehetnék?
-
Magnum_
nagyúr
emberek van benne WLAN
-
copin
őstag
Erről írtunk tegnap én és Badacsony.
Amúgy azt hiszem ezzel a telóval lefejeli az egész mobilpiacot az SE. Ha az érzékelő nem is lesz olyan jó, de a tudása kiemelkedik a mezőnyből és az ára sem lesz olyan vészes.
Amúgy ő az optikáról készült képet is beillesztette. Tessék megfigyelni.
-
kopaszkukac
tag
de 8megapixelt nem fog kiszolgálni!!! higyjétek már el...
olvassatok kicsit utána a digitális fényképezésnek, és rájöttök ti is...szerk.: ajánlom a következő cikket: [link]
-
<NewL>
addikt
Hát ez a kamera is tool felesleges. 8.1
szvsz -
joey04
titán
válasz
kopaszkukac #22 üzenetére
a mai világban ahol a minél vékonyabb telók a divatosak nem hinném hogy csak úgy poénból vastagodik a kamerarésznél egy telefon.
-
joey04
titán
ezek a méretbeli dolgok is érdekesek mert rendben van hogy fizika meg minden, de nézzük meg ahol nagy hely van a kamerának (Sam G800 Nokia N90 N93) azok nem igazán tudtak jó képeket lőni.egy G600 aminél szinte keresni kell hol a kamera meg a legjobb képeket lövi mobilos viszonylatban.hogy is lehet ez?
-
piggy2
tag
Az optikánál indokolatlanul vastagnak tűnik a teló. Talán valami jobb és nagyobb érzékelő van benne?
-
Jadro
veterán
A 8mpx tök felesleges szerintem is, viszont remélhetőleg új optika kerül bele, ami már jobb mint az előd. Így egy jó 3mpx körüli képet már remélhetőleg ki lehet hozni belőle. Külsőleg pedig átlagos számomra.
-
róland
veterán
válasz
kopaszkukac #13 üzenetére
Jól fogalmaztok, az érzékelő mérete a lényeg. De arról nem szólt senki, hogy azon nem változtatott-e a SE.
-
joey04
titán
Mert a sok hülye csak azt látná hogy baz ez csak 3MP a többi meg 5 és 8MP.a többségnek egyébként fogalma sincs róla mit jelent a megapixel.például nem tudják hogy az a méretet jelenti!!! ez komoly sajnos.amikor az N82met nézik mindenki azt mondja: húú ez 5mp? akkor ez olyan szintet tud mint a fényképezőm!amikor elmondom hogy egy akár 3mpes gép is tönkreveri hitetlenül fogadják, látom az arcokon hogy nem hiszik el, hiszen az nem LEHET jobb mert csak 3MP!
-
Sebhelyes
senior tag
8Mpx mobil méretű szenzorral meg "objektívvel"... LOL
-
ben11
őstag
Remélem legalább olyan korrekt lesz a kivitelezés mint amilyen a specifikáció..Remélem!
-
kopaszkukac
tag
így van, pontosan ezt akartam én is mondani...
egyszerűen fizikai korlátok vannak, azaz a ccd méretét is növelni kéne, ahhoz pedig nagyobb optika stb, stb
telefonokban az érzékelő mérete miatt a fotók zajosak lesznek, akárhány megapixelen készülnek...ezért is értelmetlen ez a megapixelnövelgetés -
ithomas
őstag
Amilyen gyönyörű feketében,olyan gusztustalan fehérben.
Viszont ez a 8 Mpx egyberakva azzal a körömnyi optikával...mit is mondjak..nevetséges.
Amúgy nagyon jó teló lett -
hemaka
nagyúr
8Mpx minek?
Lesz egy nagy fotónk rossz képminőséggel... Inkább maradnának 3Mpx környékén, de lenne normális képminőség.
-
csoe
tag
Na, végre itt van az az innováció, amit valóban sokan vártunk a cégtől. Hiába "felesleges egy telefonba komoly kamerát építeni", ez mégis komoly készüléknek tűnik, komoly kamerával - ha nem baltázzák el megint.
-
blackmoto
senior tag
Csak nekem tűnt fel, hogy a kiemelt 8 MP-es sorban nincs ott a felirat? Csak a jobb felén a kicsi ikon...
Gyanús. -
joey04
titán
Ez gyönyörű teló.
Most azt kell mondanom örülök a 8MP-nek, persze nem a felbontés növelésének, de remélhetőleg ez a növekedés azzal jár hogy kidobják végre a mostani 5 megás kamerákat úgy ahogy vannak.kijelző jó végre legalább 2.4, van HSDPA is.korrekt lesz ha jó lesz a kamera is.végre megint van xenon leszálltak erről az idióta ledről.Annak csak így van értelme a xenon mellett!ez is jó.az új a300ra is kiváncsi vagyok. -
TheGerike
tag
Ebből engem igazán az A300 platform fogott meg! Arra kivi vagyok!
De minek erőlködik a SE 8,1 MPx-el, mikor először még 5-el kéne lealázni a többieket!
A specifikációk viszont kellemesek! -
Kíváncsian várom a tesztfotókat.
Remélem ez már nem valami közép gagyi lesz,mint az eddigiek. -
Nagyon tetszik, pedig csúszka. (Bár a 8.1 MP nem érdekel benne, de most tetszik egy csúszkatelefon) -
Dr Smoke
aktív tag
Gyönyörű! Azt hiszem megvan a következő telefonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest