- Nothing: március 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
synar
őstag
Már előrendelhető a Gearbest-nél, be is húztam egyet, augusztus elejére ígérik, ha minden igaz. Ami még újdonság és eddig nem láttam, hogy lett volna szó róla, az a mágneses töltő fej.
Xiaomi Mi Band 5, Reignite it's Power with 7 Major Upgraded Functions:
Extra Bigger Dynamic Color Screen
Magnetic Charging
NFC Unionpay Quickpass
Remote Camera
Upgraded Professional Sensor
11 Professional Sports Modes
New Female Health Model[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Aztán a kis kínai kémecske marad-e a memóriában? Továbbra is megszűnik-e az időjárásjelentés, ha beállítások ellenére nem adom meg a helyemet? Rohadt kis nyomkövető adatlopók (lehet utánanézni az inkonitóban is adattovábbító telóiknak, vagy a csak helymegadással kalibrálható „biztonsági” kameráiknak).De lehet, ujgur-piacos cuccokat kapunk.
Lehet-e végre több funkciót haszbálni egyszerre? Pl. zenevezérlés edzés közben.
Az olcsóságnak ára van."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
madd dogg
senior tag
Alig várom! A 4-esem is nagyon szeretem, páromnak már itt kint Pekingben vettünk NFC-s verziót 7500ft-ért.
Elvileg simán lehet vele lassan otthon is fizetni, mert itt sem az NFC-t használja, hanem legtöbbször egy QR kódot, ami lassan otthon is bevezetésre kerül. Sokkal egyszerűbb, és nem kell hozzá Gpay. -
Nazrym
tag
Sziasztok,
Lesz Global NFC verzió ? És, hogy fog működni ? Vmi másik alkalmazáson keresztül vagy, hogy kell ezt elképzelni ? Simple-t használok, ott ugye kártya adatokat megadva az ujjlenyomatomat kéri miden fizetés előtt. Itt csak oda érintem a karkötőt a leolvasóhoz és egyből fizetni fog ?
-
Neerpelt
tag
válasz szabi__memo #10 üzenetére
Nem is reménykedem, pláne hogy nincs itthon Google Pay. És ha volna se biztos, hogy azt támogatná.
-
DjFlanker
aktív tag
"beltéri kerékpározás"
Ez nem a szobabicikli magyarul?Jó pilóta alagútban nem katapultál
-
Jakesz
addikt
Jópofa ez az nfc-s dolog, hogy vásárláskor semmit nem kell a zsebből előkotorászni, csak a csuklót odarakjuk és kész. Viszont biztonsági szempontból nem kevés aggályom van, és nem érzek elég bátorságot arra, hogy egy ilyen filléres, gyakorlatilag nulla védelemmel ellátott kütyüre rábízzam a bankkártyám adatait...
-
Neerpelt
tag
Venném ha biztosan tudnám hogy tudnék vele Magyarországon fizetni, addig nem érzem befektetésre érdemesnek.
-
-
K82
őstag
Pont ezért vettem meg a Notify & Fitness for Mi Band appot már évekkel ezelőtt. Nagyságrendekkel többet tud mint a Mi Fit.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
mcfly82
tag
Addig is nem ártana, ha a Mi Fit appot kicsit reszelgetnék, a legutóbbi frissítés óta nem szinkronizál, nem mér alvást, stb.
-
pcnet
addikt
Remélem a nagyobb kijelző nagyobb megjelenített karakterekkel is fog járni. Band 4ről azért tértem vissza 3asra, mert a 4 kijelzője számomra már-már olvashatatlan volt, pedig nem vagyok szemüveges. (Ellentmondás, mi? :) )
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
veterán
Lesz benne menstruációs naptár is? erre vártam rég...
-
Graphics
Jómunkásember
Lassan ez már annyit tud, hogy újra lesz értelme bevezetni egy fapados modellt
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Noukoum
veterán
Korrekt dolog hogy ilyen alacsony árkategóriában is mindig jelentős a fejlődés.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest