Csomó funkcióval bővül a Mi Band

A legújabb, 5-ös szériával megérkezik a kameravezérlés, bővül az NFC-s fizetés lehetősége és megjön a véroxigénszint-mérés is a Xiaomi aktivitásmérőjébe.

Hirdetés

A Xiaomi Mi Band-széria régi motoros az aktivitásmérők világában, kedvező ár/érték aránya miatt sokan szeretik. Az olcsó kis kütyü eleinte csak egy három leddel felvértezett, egyszerű karperec volt a legegyszerűbb funkciókkal, míg a tavalyi, negyedik generáció már kontrasztos OLED kijelzőt, NFC-t, úszáskövetést kapott, továbbra is a 10 ezer forint körüli árkategóriában megmaradva.


[+]

A Mi Band 5 kapcsán egyre több információ bukkan fel, egy friss, kínai előzetes plakát kiemelkedő dinamikájú OLED panelről, mágneses töltőcsatlakozóról, UnionPay és QuickPass mobilfizetési opciókkal kiegészülő NFC-ről, távoli mobilos kameravezérlésről, új szenzorokról, 11 féle sportmódról és női egészséget nyomon követő naptárról ír.


[+]

A kütyüről láttunk már képet zöldben, pirosban, sárgában és feketében, ezek mellé tartoznak olyan, kevésbé hivatalos kiegészítő információk, mint hogy az új szenzorok közül az egyik a véroxigénszint-mérő lesz, és olyan aktivitáskövetési újdonságok lesznek benne, mint a jóga, az elliptikus tréner, az evezés, a beltéri kerékpározás és az ugrókötelezés. Várhatóan megnő a kijelző (0,95-ről 1,2 hüvelykre) is. Június 11-ére van beállítva a kínai premier, nemzetközi változat valamennyivel később jöhet.

Előzmények

  • NFC-s Mi Band 4 variáns érkezik Európába

    Elsőként Oroszország élvezheti a mobilfizetést, de a tervek szerint Európában is piacra kerül a kibővített funkcionalitású termék.

  • Xiaomi Mi Band 4 - úszómester

    A legtöbb fejlesztés a nálunk sajnos nem elérhető, NFC-s verzióba került, de a nemzetközi forgalomba szánt Mi Band 4 is tud újat mutatni. Ráadásul elég magas fényerejű, színes AMOLED kijelzőn.

  • Xiaomi Mi Band 3 - nem késünk el a strandról

    A Xiaomi Mi Band széria az első modell óta sikeres, teljes joggal. A belépő szintű aktivitásmérők között továbbra is remek konstrukciót és minőséget képviselnek, nem kivétel a legújabb Mi Band 3 sem.

Hirdetés