Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phoenix0523
tag
De...volt/van rajta Smartphone 2003[Csak, hogy tényleg van rajta!]
Amúgy szerintem azt nem mondtam, hogy az UIQ valami nagyon gyors lenne...sőt írtam, hogy még 1-2 frisssítés kellett volna
...de akkor is "sokkal jobban tetszik" az UIQ, mint pl az S40(akkor nem Symbian...
)igaz, hogy pl. egy NOKIA 6300(azt használtam egy picit) mindent rögtön megnyit nem kell pl.a képeknél kb. 5-10mp-ig a foglalt feliratot nézni, de az nekem akkor se jött be úgy, mint az UIQ!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...de akkor is "sokkal jobban tetszik" az UIQ, mint pl az S40(akkor nem Symbian...
)igaz, hogy pl. egy NOKIA 6300(azt használtam egy picit) mindent rögtön megnyit nem kell pl.a képeknél kb. 5-10mp-ig a foglalt feliratot nézni, de az nekem akkor se jött be úgy, mint az UIQ!