Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
enginev3.0 #16 üzenetére
Volt főnökasszonyommal voltunk Szegedről Miskolcon, végig ő vezetett. Visszafelé már Szegeden elkezdte dicsértetni magát, hogy milyen ügyes volt, hogy baleset nélkül levezetett ekkora távot... Én meg kiakadtam, hogy az ennek minimális elvárásnak nem felelt volna meg, akkor mit mondhatnék? De hogy ő friss jogsis és ráadásul nő... Erre csak annyit mondtam, hogy ugyanolyan jogsink van.
A feminizmus csak egy szép megfogalmazás a hisztire.Vannak tipikusan női és férfi szerepkörök, szakmák, de nagyon kevés olyan van, amiben ne tudna egyformán megfelelni mindkét nem.
Jelen esetben a masszázs szempontjából jó eséllyel irreleváns, hogy férfi, vagy nő végzi-e, ha az a masszázs valóban szakmai, lazító, relaxáló, görcsoldó. Az viszont tény, hogy férfiként egy bájos nőn sokkal könnyebben tudom pihentetni a szemem, mint egy férfin, vagy akár a monitoron. Esetleg egy kis csicsergés, egy "szép volt" is jól eshet.
-
mike1334
veterán
válasz
enginev3.0 #46 üzenetére
Annyira vagyok kopasz vénember mint te tasmán ördög (kivéve ha az vagy, mert akkor közel se
)
-
Avicularia
veterán
válasz
enginev3.0 #16 üzenetére
Kedvencem a svéd munkaügyi hivatal kisfilmje, ahol megismerkedhetünk egy modellalkatú teherautószerelővel, mert errefelé a nők is végezhetnek mindenféle munkát ( szerintük)
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest