- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Megfordult már a fejemben, de végül mindig inkább a sima formázás + újratelepítgetés mellett döntök, mazochista módon
Igazából még annak ellenére sem érzem tehernek, hogy 3 nap rámegy, mire mindent beállítok.
Bár mondom, lehet, hogy most a Win7-tel megtörik a jég, egyelőre nyoma sincs bármiféle lassulásnak vagy lomhaságnak.
(Sokkal inkább zavaró az, hogy rendszeresen kifogyok a ramból mostanában, 4 giga semmire se elég
<- Na ezt se hittem, hogy valaha kimondom.
) -
Pala
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Lehet, kicsit tényleg gyakori... nemtom, de a munkámból kifolyólag (tördelés, kiadványszerkesztés, grafikai tervezés) rengeteg az anyagmozgás a gépemen, sok programot kell használnom és előbb-utóbb óhatatlanul "összeroskad a rendszer a nyomás alatt". Ami annyit tesz, hogy továbbra is működik tökéletesen, csak észrevehetően belassul (bár most a Win7 egyelőre zokszó nélkül bírja már majdnem fél éve). Na ilyenkor jutok el oda, hogy formázok egyet és minden megoldódik.
-
Pala
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Na ugyanezt a metódust követem én is.

Cirka 14 éve van saját gépem, de még soha nem volt vírusirtóm (vírus mindössze 1db, de az az én hülyeségem miatt) 4-5 havonta formázok, előtte egy kaspersky-val vagy bitdefenderrel végignyalatom a gépet + spybot, oszt jónapot. Soha nincs semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igazából még annak ellenére sem érzem tehernek, hogy 3 nap rámegy, mire mindent beállítok.
Bár mondom, lehet, hogy most a Win7-tel megtörik a jég, egyelőre nyoma sincs bármiféle lassulásnak vagy lomhaságnak.
(Sokkal inkább zavaró az, hogy rendszeresen kifogyok a ramból mostanában, 4 giga semmire se elég
<- Na ezt se hittem, hogy valaha kimondom.