- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz Xiaomi 16
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
A héten a televízióban hallottam, hogy jelenleg 20000 iskoláskorú gyermek durván éhezik az országban. Az alultápláltak száma ennél jóval több.
Az étkeztetésüket alapítványokon keresztül főleg az utca polgárai támogatják, hiába kerestek meg milliárdosokat, ők nem segítenek, legalábbis a Hegedűs Zsuzsa szociológus asszony ezt mondta a riportban.
Elnézést, amiért nem tudom pontosan a szervezet nevét és számadatokat, csak erre emlékszem. Nagyon elszomorodtam, amikor ezt meghallottam.
Azt gondoltam magamban, hogy a jó &#@# életbe, milyenek lettek az emberek és miért nem lehet megoldani, hogy a gyerekek iskolában jól lakjanak( ugye ez is egy nehéz kérdés, némely helyen a szülők másra költik a támogatást)
Azt hiszem erről van szó: [link]
Nekem nagyon nincs karácsonyi hangulatom, amikor belegondolok, hogy sok ember még jóllakni sem karácsonykor, nemhogy megfelelő egészségügyi ellátást kapna etc stb blabla
a f@szba is...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- HP EliteBook 850 G7 / Intel core i5-10310u / 16GB DDR4 ram / 256gb SSD / WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest