- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szablya
aktív tag
A különbség annyi, hogy aki itt ma is magyar, annak küzdeni kellett ezért. 40-60-80 év elnyomás, keserűség, magyarok ezreit verték halálra, ítélték el, kínozták meg, egy egész országrészt igyekeztek elrománosítani késsel ostorral... Akinek nem volt fontos, a könnyebb utat választotta, akinek meg fontos, az magyar ma is.
-
szablya
aktív tag
válasz
#53246592 #34 üzenetére
Nem tudom. Nekem kifejezetten fájna, ha az unokáim nem tudnának magyarul, vagy nem lennének büszkék az őseikre.
tildy: Ha én külföldre születtem volna, talán egyáltalán nem érdekelne a magyarság. Megfelelő környezetben valószínűleg hamar elfelejteném.
Azzal, hogy itt születtem, olyan valamit kaptam, ami meghatározza az életemet. -
szablya
aktív tag
válasz
#53246592 #31 üzenetére
Ezt mindenki döntse el maga.
szerk.: Nem mulya. Ilyenné tették. A kommunizmus, meg az utóbbi "kényelmes" 20 év ilyenné tették. Valamikor ám tüzes, becsületes emberek lakták az országot. Most naplopók, tolvajok. A különbség nem a magyar emberben van.
tildy: és több ezren vannak, akik nem beszélik a nyelvet, vagy éppen magasról leszarják az egészet...
-
szablya
aktív tag
"naagy nagy trianon után"
légyszives változtass a hangnemen
Kodály Zoltán zeneszerző volt, Kölcsey Ferenc írta a himnuszt
-
-
szablya
aktív tag
Hát igen... Édes szép haza.
Most olvastam a könyvet egy hete, pár részen majdnem kicsordultak a könnyeim. Nem tudom, ti érzitek-e ezt, de én biztos érzem.
Adjátok vissza a hegyeimet! - ezek a hegyek az otthonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam Deck
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen processzort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 4
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged