- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
a magam részéről pedig dolgozni szeretek valami kiváló dolgon, szeretem látni, ahogy valami fejlődik, nem pedig készen kérek mindent.
szerintem aki tényleg tesz azért, hogy boldoguljon, nem a sültgalambot várja, az sokkal könnyebben lesz sikeres és boldog itt mint máshol.itt a lényeg kéremszépen
off a "magyarkodáshoz": igazából csak errefelé szokatlan, és néznek csúnyán arra, aki "magyarkodik" nézz meg egy amcsi külvárost, ahol minden ház előtt USA zászló lobog és büszkék arra, hogy amerikaiak. szerintem ez normális. épp ezért nem szeretem, ha valaki ilyet mond, hogy "mit magyarkodik". mégis hogy viselkedjen? szerbkedjen, ha egyszer magyar?
ezt kérlek fejtsd ki nekem, mert szeretnék egy értelmesen megfogalmazott álláspontot hallani erről a témáról (sajnos kevés fórumon lehetne normális választ kapni egy ilyen kérdésre, bízom benne, hogy a PH! ilyen) -
-
Dany007
veterán
Ezzel én egyet is tudok érteni.
Kimenni én sem fogok, de nem a nagymagyarság miatt. Pusztán kényelmesebb és ezzel együtt jobb is itthon. Még nem annyira égető a helyzet hogy meneküljek. De persze, ha valaki felajánlana egy jó lehetőséget, + egyéb dolgok is rendben lennének, szó nélkül elfogadnám. Ergo ha jönne a sültgalamb. De nem.
Attól függetlenül aki ki megy még magyar lesz, csak szeretne egy jobb életet.
Bár ahogy olvasom te politikusnak készülsz, ugye?
Mert másképp nem sok érdemi beleszólásod lehet az ország jövőjét illetően. (ez most lehet erős volt, de a lényeg akkor is ez)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged