Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
a magam részéről pedig dolgozni szeretek valami kiváló dolgon, szeretem látni, ahogy valami fejlődik, nem pedig készen kérek mindent.
szerintem aki tényleg tesz azért, hogy boldoguljon, nem a sültgalambot várja, az sokkal könnyebben lesz sikeres és boldog itt mint máshol.itt a lényeg kéremszépen
off a "magyarkodáshoz": igazából csak errefelé szokatlan, és néznek csúnyán arra, aki "magyarkodik" nézz meg egy amcsi külvárost, ahol minden ház előtt USA zászló lobog és büszkék arra, hogy amerikaiak. szerintem ez normális. épp ezért nem szeretem, ha valaki ilyet mond, hogy "mit magyarkodik". mégis hogy viselkedjen? szerbkedjen, ha egyszer magyar?
ezt kérlek fejtsd ki nekem, mert szeretnék egy értelmesen megfogalmazott álláspontot hallani erről a témáról (sajnos kevés fórumon lehetne normális választ kapni egy ilyen kérdésre, bízom benne, hogy a PH! ilyen) -
-
válasz
JuliusCaesar #1 üzenetére
nem is kell.
ahogy nincs racionális magyarázat arra, hogy miért vannak dolgok, amiket szeretsz, és amiket nem
ahogy nincs racionális magyarázat arra, hogy miért és hogyan érez, gondolkozik és él ez a hús és csonttömeg
ahogy nincs racionális magyarázat arra, hogy miért lennék képes az életemet adni azért a bizonyos nőért
úgy nincs racionális magyarázat a haza iránt érzett hűségre és szeretetre sem.és nem is kell, hogy legyen
Dany007: engem hidegen hagy. menjen bárki. csak ne vágyjon vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged