Új hozzászólás Aktív témák
-
shadeofme
tag
1 jó hajnyíró (Philishave, Babyliss, Braun,...) + 2 tükör + némi kézügyesség és jó szemek.
Ennyi.
Engem már 10 éve nem látott fodrász, mégsem kell sapkában járjak, ha nem muszáj.
Persze kényelmesebb, ha családtag / barátnő megigazítja hátul, de idővel ügyesen megcsinálja az ember maga is, ha nincs aki segítsen. -
CséZé
őstag
durva
-
7
addikt
Nekem is hullamosodik, de en szeretem. Igaz, a kezelesevel neha meggyulik a bajom, de azert meg lehet tanulni.
Mondjuk nyarra melo miatt le kell vagni ugy, hogy csak fulig erjen, szokatlan lesz. -
az én hajam göndör. NAGYON
amikor végképp tele van a tököm vele, hogy abszolút kezelhetetlen, akkor rászánom magam, és kivasaltatom a Párommal és akkor néhány napig boldog vagyok, hogy embernek nézek ki, és vállig ér a hajamcsak kár, hogy a vasalás marhára unalmas dolog és sokáig is tart
-
Mobi28
tag
Mióta elkezdtem kopaszodni azóta a
téli viselet: 5mm
tavasz/ősz: 3mm
nyár: 3mm vagy "nullás"természetesen magamnak nyírom.
Told le a séród mindjárt itt a nyár.
-
Gergő_
őstag
"A fodrászhoz nem szeretek járni annyira sűrűn, mivel ha elkezd nőni a hajam, akkor hullámosodik is. Úgy meg semmit nem tudok vele kezdeni."
hát légy imó és vasald ki minden reggel.(bocs de ez magas labda volt)
én a legnagyobb fokozattal szoktam levágni, elég az.
-
szablya
aktív tag
Tar fej. Az jó.
Nekem most olyan 5 mm-es. Tavasszal talán lenne kopaszra - lehetőleg tükörsimára -, de azon még gondolkodom, ezaz, én sem tudom, hogy állna :S
Xirtam: 3 cm : O
-
<NewL>
addikt
photosoppal nézd meg
Kalandor : a fodrászoknak vagy nincs hajuk,vagy már kikopott félig kopaszok,vagy csurkás-husszú de sose vágják maguknak
5 fodrászom volt eddig,mind férfi,ezeket a következtetéseket vontam le
-
Xirtam
veterán
Durd le aztán ha nemjó, jó módszer a 3 naponta hajmosás és naponta vízzel öblisd le a hajad így nekem 1 hét alatt simán nő vagy 3 cm xD
-
Dany007
veterán
Én már jópár éve magam nyírom a hajam... Nem vagyok egy divatmániás, így csak fogom a hajnyírót, belövöm rajta a 15mm-t azt hadmenjen...
-
FRENK1988
veterán
Akkor egy ideig sapkában fognak mindenütt látni
Vagy van hajvasló
De amúgy próbálj ki egy fodrászt hogy hogyan néznél ki rövid hajjal és ő megmondja a frankót
-
Csepe
aktív tag
A fodrászok sem maguk nyírják a hajukat.
Én ma voltam és elégedett lettem vele, hajvágót nem is fogok a kezembe venni soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged