Hirdetés
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vigipeer
csendes tag
válasz
SztiviVander #26 üzenetére
Az alaptelefont már bejelentették, csak egy nagyon kicsit változott hardverileg. Szóval nem jelent olyan nagy újdonságot, hogy nagyban be kéne harangozni, szerintem. Átlag tömeg felhasználó meg nem hiszem, hogy tudni fogja, h előtte pár hónappal egy más hátlapú, fényképezőgépes készülék is volt belőle.
A készüléket előfoglalni lehet, legalábbis a holland Nokia oldalon ezt írják.
Az ára is arra tanúskodik, hogy új, mivel eddig 220€ volt, most meg ugye 59€-val több lett, ha nem nyújtanak valami pluszt, akkor érthetetlen lenne az ilyen áremelés.
Lehet, hogy szokásos Nokia marketing, hogy "véletlenül" kiszivárog valami, mondjuk rendesen rá kéne gyúrniuk a jó reklámozásra. -
Misály
addikt
válasz
SztiviVander #26 üzenetére
nem csak a képeket kell nézni aztán kitalálni hozzá valami magyar szöveget...
-
SztiviVander
addikt
oké, azt még talán elhiszem h véletlen egy újabb (tervezett) típus képeit rakták ki, de akkor se ártana értelmezni a szöveget. egy még be sem jelentett telefont már lehet július végétől rendelni 279euróért?
nem csak a képeket kell nézni aztán kitalálni hozzá valami magyar szöveget...
-
vigipeer
csendes tag
válasz
SztiviVander #24 üzenetére
Reggel még lehetett a holland oldalon forgatni és a c6-01-es képekkel volt ott, most csak az előlapot látni.
-
SztiviVander
addikt
na megint egy jó nagy halom hülyeség, ráadásul még terjed is más oldalakra. C6-01? és már rendelhető mi? persze
a C6 az ami előrendelhető 279euroért. az hogy lesz-e majd vmikor ilyen 8mpixeles C6-01 az max spekuláció, ahogy ez hátlap képe sem a holland nokia shopból származik.
-
Misály
addikt
válasz
krisztianAMG #22 üzenetére
Az 5800-am elott egy motorola k1-em volt mert az valami rohadt stilusos telefon volt, aztan amikor elrepedt az uveg a tetejen akkor mondtam hogy szevasz designtelefonok.
-
krisztianAMG
senior tag
Annó az 5730-at alig olcsóbban vettem....a vételt mondjuk nem bántam meg,de mellé egy ilyet szivesen elfogadnék
Nekem is jobban bejönnek a műanyag telók...inkább tudás mint külső
-
-
Lennier
tag
Ezzel az 5800 designnal engem lassan az őrületbe fognak kergetni...
Még ha szép lenne akkor is már sok lenne belőle, de ráadásul még csúnya is... -
snorbi
csendes tag
Feketében
-
Magnum_
nagyúr
számomra ez csak egy qwerty-s 5800... biztos ugyanolyan fos lesz az anyaga is.... 8mpx helyett inkább törekedtek volna vmi szép-minimal dizájnra, ennél az n97 is szebb sztem.
és nekem nem érv az, hoyg óccsó lesz
-
vigipeer
csendes tag
-
hans87
tag
Nekem kifejezetten tetszik a hátulja. 6303-ra emlékeztet.
Előlröl sem olyan vészes. Kíváncsi lennék előlröl milyen feketében pl. -
vigipeer
csendes tag
Szerintem szebb, diszkrétebb a hátulja.
Mondjuk lehetne rajta vékonyítani, mert eléggé vaskos, egy erősebb procit is kaphatna.(#4) Misály
Jobb fényképezőgép!Fel lehet fogni, mint egy szoftver 1.01-es verziója, lehet, h erre vannak azok a nullák.
-
Misály
addikt
en meg nem ertem minek adtak ki?
-
No-kia
addikt
túl egyszerű, kiváncsi vagyok az elejére
-
plus44
veterán
Nekem mondjuk a hátulja kapásból nem tetszik, de ez legyen az én bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A holland Nokia online webáruháza leplezte le a Cseries C6 8 megapixeles kamerával szerelt utódát.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest