Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
CounterBoci
senior tag
Én is megértem, hogy ez a lapnak rossz. Az eljárás háborít fel maximálisan, hogy gyakorlatilag azt csinálnak, amit akarnak. Emiatt akik itt használják maximum bosszankodnak, viszont a manipulálható tömegek agyát úgy mossák, ahogy kedvük tartja. Úgy gondolkodom, hogy ha azzal, hogy én nem használom, pár ember aki kapcsolatba akar kerülni velem más csatornát választ, már tettem valamit ez ellen. Akkor például nem kalandoznak el ott, nem olvassák a cenzúrázott híreiket sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jövedelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LEGO klub
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kompakt vízhűtés
- Villanyszerelés
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- Ryzen 7 5800X / 2x 500GB SSD / 32GB DDR4 3000MHz / RX 9060 XT + Előretelepített Eredeti Win11 PRO
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest