- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuper-t
őstag
hmm kitudja még lehet lekörözi az nvidiát meg az atit
na ez hülyeség de én kipóbálnám
lehet kellemes csalódás lenne.
(ahoz képest amiket a notikba pakoltak meg a deszkákra.) -
Kasza08
őstag
Ezt mondjuk melyik nVidiához lehetne hasonlítani teljesítményben?
-
mclaren-d
aktív tag
Kitudja,egyszer lehet olyan kártyát csinálnak hogy csak lesni fogunk
-
syC
addikt
A kis vadálat
-
Ez a kari oda alterativa ahol nincs igp es nincs is szukseg kiemelkedo 3d teljesitmenyre (desktop, net) de jo lenne latni, h mit csinal az ember.
Ha az ara 30%ot csokken (3-5 honap) teljesen jo alternativa.
-
Archer
őstag
Dicséretes, hogy legalább próbálkoznak az S3-nál, lefogadom, hogy szakértelemben sincs hiány csak pénz nélkül elég nehéz... Márpedig jó pár éve nem adtak ki semmi ütőset de még csak középkategóriába valót sem így meg bevétel nem igazán van. Ördögi kör. Szerintem előbb-utóbb megveszi valamelyik nagy cég. Bár nem tudom kinek lenne rájuk szüksége, esetleg Intel...
-
Ott vannak azok a memóriák, csak jól eldugták a hatalmas borda mögé
Amugy tényleg elektronikai boltokban kapható, amolyan szereld magad csomagra emlékeztet, amire azért pár cuccot előre feltettek hogy az amatőrök is be tudják fejezni
Vagy a másik elmélet a nagy helyre a fogantyún kívül, hogy már gondoltak a jövőre, tanultak a zöldektől, és a következő 3 generáció ugyan ez a kártya lesz, csak több memóval, és ugye akkor mindjárt betelik a helyAmugy tényleg nem lenne rossz, ha be tudna törni a két "nagy" mellé a gamer piacra egy harmadik fél. Nekünk vásárlóknak legalább is biztosan jót tenne
-
Male
nagyúr
Valószínűleg úgy van elhelyezve, hogy áttervezés nélkül lehessen félmagas verziót csinálni belőle. (de akár mobil GPU-k módjára közvetlenül a chipre is pakolhatták katt a képhez. )
-
SirRasor
addikt
válasz
antikomcsi #14 üzenetére
Viszont a 4350 meg képes lejjebb venni az órajeleit ha nem terhelődik és szerintem akkor kevesebbet kajál, mint 30 watt és ugye még olcsóbb is ennél a karinál, mert ~10k vs ~14k. Ennek a kártyának így tényleg nem sok értelme van.
-
Neovenator
senior tag
Nem olyan rossz a helyzet emberek. Bár nem is túl rózsás...
Viszont mivel az S3 karik natívan mennek többkártyás üzemmódban, nem kell se összekötőkábel se alaplapi támogatás, egész érdekes lenne látni négy ilyet egy rendszerben...
Még mindig nem fogyasztana annyit, mint egy mai felső-középkategóriás kártya, árban is kábé partiban volnának...kéne egy teljesítmény összehasonlítás... -
cowboy_bebop
őstag
Téves topik.
-
tekerede
csendes tag
Sosem feledem amikor még játszottam az S3 karimmal és elégedett voltam vele.
(S3 Trio 4Mb)A Transport Tycoon Delux szaggatás nélkül futott rajta
-
Metalfan
senior tag
Gondolom annyira nem tudták összezsúfolni az áramkört, hogy félmagas nyákra elférjen, viszont a teljes nyákra meg kevés lenne, a hosszából a csatlakozó miatt nem lehet jobban lefaragni... Jó ez a kártya, csak nem szabad elfelejteni, hogy nem a gémerek a célközönsége, meg elsősorban nem játékra tervezték.
-
Vitus
őstag
-
törölt tag
én nem értem miért csúcskártya, a 256 mega memóriával és a 64 bites busszal...?
tudom, directx meg opengl meg ilyesmik...na de...? -
Ste
addikt
hd3450.el van egy kategóriában, de nekem a legjobban a fékig üres nyák tetszik
biztos olcsón tudják előállítani, így akár sikeres is lehetne erről az oldalrólfigyelemre méltó amúgy a gpu húzhatósága, még ha jelelnős teljesítménybeli növekedést nem is mindig produkál
-
mephi666
nagyúr
elég sokan szidják szerencsétlen kártyát én viszont örülök neki, hogy próbálkozik legalább az s3... nem olyan rossz kártya ez a célkategóriába... engem nem a membusz zavar, hanem amit elég sokan mondtak: félmagasan jobb lett volna... esetleg passzívba... a nyáknak majdnem fele üres
(vagy a hátoldalon ottlenne valami?)
-
Viktor77
titán
Skacok, én ott a webáruházban sehol nem látom, hogy ez 512 megás lenne.
-
.volkovy.
tag
Jó kis csúcsmodell.
-
v.tom
őstag
Jó a nyák helykihasználása
-
Vitus
őstag
Csak nekem hiányzik erről a kártyáról az a töménytelen mennyiségű memória? Hol van? A hátán? Mióta megjelent ez a hír 50x jöttem visszanézni és még mindig nem értem.
Ez valami tréfa lehet. Ez akkor érne 5 fillért ha kapna egy tunert passzív hűtéssel és komoly driver támogatást és talán idővel lenne játékra fejlesztett is. Szervergéphez meg még ez is sok, minek ennyi memória rá akkor, meg ekkora nyák, tiszta pazarlás az egész.
Vitus
-
divrapier
tag
ezzel sem robbannak vissza a gamer piacra. pedig milyen erdekes lenne egy harmadik szereplo ezen a fronton is.
kivancsi lennek, mit birna mondjuk 128bites memoriabusszal -
CYBERIA
őstag
válasz
littlelion21 #40 üzenetére
Ja, hol vannak már azok...
Egyébként úgy van, ahogy nettudky írta, 1-2 GB memóriával vinnék, mint a cukrot
-
TTomax
félisten
Ezzel az ár/érték aránnyal nem fog tarolni... kár... szívesen látnánk valami jó kis S3-as gémer karit viszont...
-
]Phobos[
senior tag
A lényeget már leírtátok...
Lehetne passzív, félmagas és olcsóbb, vagy 128 bites ugyanennyiért, még esélye is lenne... de így -
VaniliásRönk
nagyúr
-
tomio
tag
VIA Technologies...
Most bizonyították, hogy még mindig fejlesztenek VGA-t. Procijuk is van.
Élnek, léteznek.
Ne is tűnjenek el. Legyen egy üde színfolt a palettán. Kell az ilyen.
Meg amúgy is: lehet ebből még valami, ha időben egyszer kiadnának valamit és nem kullognának létező piaci termékek után... -
barnam_
nagyúr
80 $-ért van már HD4670 is, akkor mit akarnak ezzel?
-
kecsetif
aktív tag
De kipróbálnék egy ilyet!
Hajrá VIA!
Még HTPC-be is jó lehet, ha elég halk... -
TothMG
aktív tag
Alacsony profilúba jó lenne media pc-be kis procival, ha jó a H264-es hardveres dekódolása, mondjuk együtt tud működni valami jó lejátszóval.
-
copin
őstag
Miért nem passzív hűtéssel jött?
-
glutamin
őstag
válasz
Dr. Romano #17 üzenetére
Nem hiszem, hogy ezen a szinten ez a sávszél ne lenne elég (64bit 1700Mhz ~13,6Gbps). A 128 bites kialakítás drágítja a GPU-t és a nyákot is. Ez meg egy olcsó megoldás akar lenni.
-
venember83
nagyúr
Csúcskártya hetven dolcsiért? Kinek ne érné meg?
-
D.Orion
veterán
70$ kicsit sok érte. 220Ft-os dollár árfolyammal számolva 15.5HUF amiből HD4550-et lehet venni. Erősebb és passzív...
-
nettudky
csendes tag
lesz belőle 1-2gb-os is?, akkor megérné,úgyis csak a mem számít,nem?
-
-
proof88
addikt
Valakinek biztos jó. Kíváncsi lennék, hogy akik GPU-val számolnak (nem játékra gondolok), azok mit kapnak. Próbáltam infót keresni, de nem sokat találtam, pedig kíváncsi lennék egyéb eredményekre, mint 3dmark meg HD videó lejátszás CPU használata ...
Örüljünk, hogy van ez is. -
nyunyu
félisten
S3 utoljara 10 eve birt versenykepes VGAt osszetakolni.
-
twollah
nagyúr
64 bit.
Gratula, ez kell a nepnek meg az 512Mbyte ram.
-
Vitus
őstag
Rádobhattak volna néhány alkatrészt, mintha lenne valami a kártyán. Vagy az icket, kondikat külön zacsiba adják ilyen szereld magad csomagba?
Vitus
-
simonzé
addikt
Kb pont ennyibe kerül egy olyan full integrált alaplap ami képes HD lejátszásra. Szóval ki is vesz akkor ilyet?
-
kariad
senior tag
Most akkor ez a VGA hová van bepozicionálva?
Melyik ATI- vagy NVIDIA-hoz áll közelebb?!
-
Gergő_
őstag
ez az egyik legolcsóbb kártya amin van displayport és hdmi is egyben
jó lesz ez csak még felvezetik -
Gonosz15
aktív tag
Alternatívának jó. Miért ne lehetne a piacon? Ha lehetnek 1GB-os meg lassan már 4GB-os 8500-9400 GT-k akkor ennek igen is van létjogosultsága.
-
Dr. Romano
veterán
Azért egy integrált vga-nál gyorsabb jóval.
Azonban nem értem hogy mi a fenéért nem 128bites a cucc, egyből normálisabb kártya lenne belőle
-
Szlovi
senior tag
Ennek a kártyának jó pár ATI-s és NV-s alternatívája van 70 dolcsi alatt,max. az alacsony fogyasztás szól mellette... de akkor miért nem passzív
Sőt! A mai integráltak is tudnak ennyit. -
glutamin
őstag
Munkahelyi gépekbe jó lesz az IGP is. Annál nincs olcsóbb.
Ahogy elnézem, nema játékokra helyezik a hangsúlyt (ahhoz kevesek is lennének), anem amolyan HTPC féle vonalat erőltetnek (ehhez meg a félmagas, paszív hűtésű megoldás kellene).
Valahogy sehogy sem akar ez a dolog összeállni.
Kiváncsi lennék egy piaci elemzésre az elmúlt évekből S3 vonalon.
-
antikomcsi
veterán
Nem kötöszködésnek szánom, de megnéztem, és nagyon keményel lealázza a 4350-et, majdnem 1-2%-al.
A kicsi venti helyett, elfért volna valami nagyob borda, amint látom, úgysincs útban a sok alkatrész.
Ha már csendes pc a cél esetleg.
-
Munkahelyi gépekbe készült.
Windows 7 miatt van benne DirectX 10.1.
A cég ezt veszi, mert olcsó, és az alkalmazott így talán dolgozni fog, és nem játszani. -
S. Szabi
őstag
Beismerem (nagy nehezen), hogy én nem tudok videókártyát csinálni és nem is akarom fikázni az S3-mat, de ez a cucc miért is készült? És kiveszi ezt meg? Max tényleg a tescós gépekbe lesz jó.
-
Devid_81
félisten
Érdekes izé
-
Móci
addikt
Ha nem fűt, talán htpc-be jó lesz... bár 64bit...
Azért lassan illene valami értelmeset is letenni az asztalra, a játék kategóriában van már elég csoda. -
Crytek
nagyúr
Kíváncsi vagyok mikor fog ez az S3 végre legalább egy 8600GT szintű VGA-t kisajtolni magából!
-
juliabrilke
veterán
válasz
Hedgehanter #4 üzenetére
link Itt van róla infó.
-
Kriza
őstag
Jó lesz a teszkós gépekbe. Jó nagy betűkkel ki lehet írni, hogy 512MB DDR3 meg DX10.1 - már ha a célközönség egyáltalán felfog ezekből valamit. Na meg az 540GTX is több, mint a 280GTX.
-
válasz
Hedgehanter #4 üzenetére
amilyen gyorsan futsz vele...
-
Hedgehanter
őstag
Vajon hogy megy ez a kartya?
-
-
Skizz
addikt
Lehetett volna félmagas is. De ha már ott az a bazinagy üresség a nyák tetején, akkor oda tán' elfért volna némi színesfém, egy kis venti helyett.
-
Levin01
őstag
GDDR3 64biten? Na neeeeeeeeeeeeeeeeee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest