Hirdetés
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
A leghumánosabb az lenne a részükről, hogyha valakinek érvényes hűségnyilatkozata van, akkor automatikusan fejlesztve legyen a sávszéle, mivel hű hozzájuk. Így megtehetnék, hogy felajánlják, hogy most van egy lehetőség arra, hogy egy minimális összegért cserébe - Nem 1000 forintokra gondolok - átmenjenek egy gyorsabb csomagba, mivel előfizetők.
De sajnos a UPC - mint minden más - csak az üzletre megy, minél több hasznot akar bezsebelni. Ezért is van az, hogy felfelé módosíthatsz, de lefelé nem. A lényeg azon van, hogy többet fizessél.
Mondjuk az én esetemben nem így volt, de még én sem akarok elkiabálni semmit, majd ha jövő hó elején jön a számla 5000.-ről, akkor elhiszem. Bár elvileg én is panaszkodhatnék, tekintve hogy amennyiben lenne ilyen akció előfizetőknek, akkor 4000.-ért megkapnám a mostani netemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Asus Rog Strix 1000W Platinum / PCX Garancia 5 év / Asus gyártói 10 év
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest