- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Fel lehet rá ülni, és mindenféle szirszart eladni."
Kb ennyi értelmét látom.Van kb 4 szenzor (mozgás, füst, hő, ablak/ajtó nyitás) aminek van is értelme szerintem, de ennek sem kell neten lennie. A fűtés, és a lámpa kapcsolgatásának irodaházban van értelme, de itt most home felhasználásról beszélünk. Az okos mosógép, okos hűtő, stb számomra értelmezhetetlen.
MaCS
"Mozgásukban korlátozott (rokkant, idős) embereknek komoly áldás lehet -- személyes tapasztalat."Ezt kifejtenéd? Nem értem, ha valami elfogyott akkor megrendelem neten és kihozzák. Mivel jobb az okos hűtő, mint a kézzel történő rendelés?
Okos csengő mire jó?
Ha nem vagyok otthon tőlem nyomogathatja a hagyományost is, akkor sem fogja senki beengedni. Ha meg otthon vagyok akkor vagy kinézek az ablakon, vagy a kaputelefon kamerán. -
Én mondjuk eleve nem értem ezt az IoT dolgot, hogy mire jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest