- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dakos
tag
Nem állapítottam meg semmit a szoftvertudásodról csupán csak élcelődtem szerintem te is nevetnél magadon ha nem sikerülne hibát talánod benne és rájönnél h azért mégsem olyan könnyű benne hibát találni csak éppen szerencséje volt a kölyöknek vagy zseni ezért sikerült neki.
Fris telepítésnél nálam nem jelentkezett még a lassú indulás vagyis éppen annyit érzékeltem belőle h hideg indításkor lassabban indul de nem lassabban mint Chrome, második indításra már minden esetben pöcre indul.
A Chrome testreszabhatósága meg egy vicc azért van benne h ne lehessen azt mondani h nincsen
-
Dakos
tag
Próbálkozz csak hátha találsz benne hibát de szerintem az lesz az eredménye h rájösz egy 12 éves kiskölyök okosabb nálad igen 12éves és nem 10 ahogyan azt te írtad
Ok kell arra h miért használom az Fx-et?
Azért mert a Chromeal ellentétben teljes mértékben bővíthető és testreszabható így gyakorlatilag bármilyen funkciót át tud venni más böngészőktől és az Operával ellentétben sokkal egyszerűbb ezt megtenni.
Ja h egy idő után belassul és nehezen indul? ez töbnyire akkor van ha nem frissítesz egy friss telepítésnél ez nem szokott jelentkezni .Persze lehet jönni azzal h azért a párszázezer felhasználóért miért nem tudják megoldani azt amit a többi bőngésző megtud de biztos a Mozzillának nem kellenek az ilyen felhasználók.
A memóriaéjsége nagy ugyan(persze megfelelően optimalizálva ez is kompenzálható) de inkább az Fx egyen sokat a gépemen mint a Chrome vagy a Safari amelyek legalább annyit esznek ha nem többet.
A magyar oldalak legtöbje erre van optimalizálva.
A szóbeszéddel ellentétben még mindig jobb az IE8nál vagy a Safari Wines változatánál a Chrometól egyéni preferencia alapján nálam jobb és bár az Operát jobnak tartom azért kitartok az Fx mellett mert könnyebb testreszabni és ehez vagyok szokva.
-
Sweet Lou 6
addikt
Sokáig Operát használtam, és a mai napig fenntartom, hogy egy jó böngésző. A váltás okai pedig a támogatottság voltak, mert igenis voltak vele gondok. Pl. az expressz.hu-n sokáig volt egy képmegjelenítési bug. Lehet nem emlékszem pontosan, de a fejlesztők ezt a hibát kb. fél év után javították... És a magyaropera szégyenfalán kívűl ott vannak még az inkompatibilis listán jelentősen a hanyagul megírt blogok is.
Az Elvirát meg azért említettem, mert ott meg a Chrome-nak (Webkitnek) voltak a kereséskor megjelenítési gondjai.
Namost tisztában vagyok azzal, hogy ez a szabványtalan, gányolt oldalak hibája, de én a böngészőt használni akarom, ha kell egy oldalról valamilyen információ, akkor nehogy már a böngésző miatt ne tudjam azt megtalálni... Mondjuk a Chrome-nál főleg az .mht támogatás nem tetszett meg az ABlock tiltása.
Az Internet Explorer és a Safari már csak win/apple-only platform miatt sem jöhet szóba.
Firefox-hoz az UnMHT kiegészítőt kell telepíteni és akkor kapsz teljes mht támogatást. Nem mondom, hogy ez a legjobb böngésző, de nekem ez felel meg a legjobban, még ha vannak kompromisszumai is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- 3D nyomtatás
- Xbox Series X|S
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest