- Légies iPhone halvány színei
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
,,A memóriaéjsége nagy ugyan(persze megfelelően optimalizálva ez is kompenzálható) de inkább az Fx egyen sokat a gépemen mint a Chrome vagy a Safari amelyek legalább annyit esznek ha nem többet." - A 3-as verzió óta a Firefox használja az egyik legkevesebb memóriát a 'nagy' böngészők közül.
,,A szóbeszéddel ellentétben még mindig jobb az IE8nál vagy a Safari Wines változatánál" - ne általánosíts légyszi. különbözőek vagyunk, ezt, ilyen formában (főleg indoklás nélkül) nem lehet kijelenteni.
-
Sweet Lou 6
addikt
Sokáig Operát használtam, és a mai napig fenntartom, hogy egy jó böngésző. A váltás okai pedig a támogatottság voltak, mert igenis voltak vele gondok. Pl. az expressz.hu-n sokáig volt egy képmegjelenítési bug. Lehet nem emlékszem pontosan, de a fejlesztők ezt a hibát kb. fél év után javították... És a magyaropera szégyenfalán kívűl ott vannak még az inkompatibilis listán jelentősen a hanyagul megírt blogok is.
Az Elvirát meg azért említettem, mert ott meg a Chrome-nak (Webkitnek) voltak a kereséskor megjelenítési gondjai.
Namost tisztában vagyok azzal, hogy ez a szabványtalan, gányolt oldalak hibája, de én a böngészőt használni akarom, ha kell egy oldalról valamilyen információ, akkor nehogy már a böngésző miatt ne tudjam azt megtalálni... Mondjuk a Chrome-nál főleg az .mht támogatás nem tetszett meg az ABlock tiltása.
Az Internet Explorer és a Safari már csak win/apple-only platform miatt sem jöhet szóba.
Firefox-hoz az UnMHT kiegészítőt kell telepíteni és akkor kapsz teljes mht támogatást. Nem mondom, hogy ez a legjobb böngésző, de nekem ez felel meg a legjobban, még ha vannak kompromisszumai is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Légies iPhone halvány színei
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Milyen videókártyát?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest