- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
válasz
gordonfreemN #85 üzenetére
ez részben logikus, mivel valahol olvastam a konzolos kalózkodás sokkal kisebb %-ban van igy én se arra költeném amit alig vesznek meg (persze a gépre költenek több 100ezer forintot, de erre már nem jut (ráadásul most az EA akcióval tényleg nagyon olcsó volt a játék)
-
Danex
addikt
Szerintem nem kéne ennyire leírni a játékot akinek nem tetszik az ne játsszon vele nem kell a cikkhez sem írni mert már unalmas ez a sok sírás.
az átlag ember 3 évente fejleszti kis gépét, én is fél éve fejlesztettem és 70K-ból sikerült összehoznom. Mikor kijött a demó akkor rendesen megörültem, hogy Na legmagasabb grafikán is elmegy fix 35-40fps felett tuning nélkül és rendesen kellemes a képernyőre nézni?!
ráadásul én multiplayert szeretem játszani ahoz is ugye ott volt a demó megtetszett és máris eldöntöttem megveszem (főleg, hogy 9K-ért kaptam 2db játékot abből a BC2-t sikerült elpasszolnom és 4.5K-ért bőven nem rossz játék)
az átlag embert nem az érdekli, hogy most húúú ez DX 14324234-es játék, hanem hogy szép-> elfut a gépén -> és mégis teljesen más mint egy CoD.
az meg szerintem +pont hogy legalább késve is de megcsinálják amit ígértek, mert sok helyen ez már kimarad
az meg, hogy ki mit mond... nézd a TV-t vagy esetleg a politikát (ebbe nem akarok belemenni de...) azok mennyi mindent mondanak és mi lesz belőle... még az iskolában a tanár is azt ígéri ez meg az lesz azt mégsem... ma már nem kell hinni ennek csak amit látsz a saját szemeddel
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest