Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Danex

addikt

válasz gordonfreemN #85 üzenetére

ez részben logikus, mivel valahol olvastam a konzolos kalózkodás sokkal kisebb %-ban van igy én se arra költeném amit alig vesznek meg (persze a gépre költenek több 100ezer forintot, de erre már nem jut (ráadásul most az EA akcióval tényleg nagyon olcsó volt a játék)

• Danex

addikt

Szerintem nem kéne ennyire leírni a játékot akinek nem tetszik az ne játsszon vele nem kell a cikkhez sem írni mert már unalmas ez a sok sírás.

az átlag ember 3 évente fejleszti kis gépét, én is fél éve fejlesztettem és 70K-ból sikerült összehoznom. Mikor kijött a demó akkor rendesen megörültem, hogy Na legmagasabb grafikán is elmegy fix 35-40fps felett tuning nélkül és rendesen kellemes a képernyőre nézni?!

ráadásul én multiplayert szeretem játszani ahoz is ugye ott volt a demó megtetszett és máris eldöntöttem megveszem (főleg, hogy 9K-ért kaptam 2db játékot abből a BC2-t sikerült elpasszolnom és 4.5K-ért bőven nem rossz játék)

az átlag embert nem az érdekli, hogy most húúú ez DX 14324234-es játék, hanem hogy szép-> elfut a gépén -> és mégis teljesen más mint egy CoD.

az meg szerintem +pont hogy legalább késve is de megcsinálják amit ígértek, mert sok helyen ez már kimarad

az meg, hogy ki mit mond... nézd a TV-t vagy esetleg a politikát (ebbe nem akarok belemenni de...) azok mennyi mindent mondanak és mi lesz belőle... még az iskolában a tanár is azt ígéri ez meg az lesz azt mégsem... ma már nem kell hinni ennek csak amit látsz a saját szemeddel

Új hozzászólás Aktív témák